Imam danas samo jedan mogući daytrade, trebam dobro paziti na što ću ga iskoristiti… [lol]
Možda na CIT ispod 1$?
Jok, CIT ne diram.
Nego, gledam OCNF i vidim da je pao ispod 1$. Imaju 1.16$ casha po dionici, BV je navodno 3.61$ i debt/equity omjer je ipak manji od 1.
Zašto tako pada već mjesec i pol?
Sa 1.70 direkt na 0.97.
29 crvenih svijeća i 2 zelene…
Makar kakva je to firma sa 5 zaposlenih, hmhm.
Hmmm, možda onda AIG evo gledam u zadnja 3 mjeseca nekoliko se puta odbio baš od 35$ gdje je danas, a i već je nekoliko dana ispod donjeg bollingera pa mora se vratiti unutra kad tad.
Ja sam sa AIG u malom plusu sa onom straddle kombinacijom, mislim si da to likvidiram pa ponovo uzmem nešto idući tjedan.
Ali da bih ga samo kupio bez zaštite, to ne bih, strah me je mogućeg pada. Makar je i potencijal za rast prisutan.
Guys, keep your eyes on the VIX.
Volatility is starting to pick up ever so slightly for the month.
It’s too late to have a "BLACK MONDAY" in October ’09,
but we could still get a "BLACK WEDNESDAY or THURSDAY or FRIDAY"
History is such a bitch, ain’t it ?
http://www.oceanfreightinc.com/files/ocnf2q09.pdf
Important factors that, in our view, could cause actual results to differ materially from those discussed in the forward-looking statements include the strength of world economies and currencies, general market conditions, including changes in charterhire rates and vessel values, changes in demand that may affect attitudes of time charterers to scheduled and unscheduled drydocking, changes in OceanFreight Inc.’s operating expenses, including bunker prices, dry-docking and insurance costs, or actions taken by regulatory authorities, potential liability from pending or future litigation, domestic and international political conditions, potential disruption of shipping routes due to accidents and political events or acts by terrorists.
Risks and uncertainties are further described in reports filed by OceanFreight Inc. with the U.S. Securities and Exchange Commission.
Dobro, nisu baš idealno sklopili dugoročne ugovore, TCE im je 20-ak % niži nego recimo DRYS, ali opet ne djeluje firma baš tako loše da zaslužuje ovakvu cijenu?
Hmm… zanimljivo… ajde nek sruše taj DRYS na 5$ pa da mogu kupovati 🙂
"DryShips also said it currently has no plans to raise funds through an equity offering."
Evo ETFC izvješća, gubitak poslovanja od 0.05$ po dionici uz još određene debt-exchange gubitke od 0.61$ po dionici
Rekao bih da niti smrdi niti miriše, dakle vjerojatno slijedi oređeni pad.
ode sve u k…c po meni…meni je burze dosta…Aig na 45$, C na 5$, FNM na 1.16$….casha slobodnog nemam…portfelj mi se otklizao u tjedan dana 30% dolje…. [cry]
amfi
izgleda kao nova žrtva propasti…pa hebote prodaju firme kao da ih nema..
ovo nebu dobro završilo…sve više i više mislim da su oni vladekovi targeti sp500 na 350 vrlo realni..
zamisli kada ekipu ulovi panika i shvati da nema oporavka…da firme propadaju..a dolar počne rasti…hebote biti će ludnice…
a opet barem bumo nekaj naučili…
lako se Buffetu kurčit…lik je kupovao i nije mogao fulati…danas je umjeće pogoditi i zaraditi
ode sve u k…c po meni…meni je burze dosta…Aig na 45$, C na 5$, FNM na 1.16$….casha slobodnog nemam…portfelj mi se otklizao u tjedan dana 30% dolje…. [cry]
barem te ovi iz abacusa ne kradu sa 1% provizija za kupnju i 1% za prodaju…
hehehe
moj nije niš bolji…bolji je ali ono…strava…abac mi je uzeo 2200$ za 7-8 prodaja i kupnja…mamicu im hebem