Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Da li bi itko od vas kupio FRE po 1,45 ili AIG po 38?

Naravno ako padne do tamo

Ja bi AIG po 38…htio sam kad je bio ono pao u jednom danu ispod 38 i do kraja dana je završio čini mi se na 45, al nisu mi bile pare sjele…

Mislim da AIG ne vrijedi ni 10$ po dionici, nije mi jasno kako to da je ovako visoko… U stvari jasno mi je, to je ipak Amerika.

Pa samo dok isplate dugovanja trebati će im 20 godina profitabilnog poslovanja.

A još ako zveknu neku dokapitalizaciju i razvodniti će se common stock do kraja.

A da li bi itko od vas kupio SPXU po 38?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ma sve pet rocky…ali nisam za kupovanje dionica na USA radi dugoročnih investicija već samo kratkoročno…

trenutno pratim FNM…nekako mi izgleda da ima golemu podršku na 1.2..ako se too nastavi do 21,45 ja kupujem FNM..možda neznam…nisam baš za prodaju CIT

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

AIG, CIT i C…kod mene dolaze u obzir samo kratkoročno…

Ja bi AIG po 38…htio sam kad je bio ono pao u jednom danu ispod 38 i do kraja dana je završio čini mi se na 45, al nisu mi bile pare sjele…

[/quote]

Evo tone ti AIG ko kamen danas (zašto?), još malo fali da te poklopi [thumbsup]

Evo tone ti AIG ko kamen danas (zašto?), još malo fali da te poklopi [thumbsup]

Gotov sam ja s kupovinom, tak da me nema na kupnji AIG-a…al sam napisao da bi ga bio kupio da sam bio u prilici kupiti ga po 38…
Neću jedno vrijeme ništa kupovati…AIG nemam…a i ne vjerujem da će danas doć do 38…prije sam mišljenja da će se vratiti na 44-45…

AIG danas tone zato što su neki analitičari objavili da FNM i FRE ne vrijede ništa… No ako se ne varam to su pričali i za AIG dok je bio 30ak $ pa ga eto preko 40$… [lol]

26.10. nakon marketa je DRYS izvješće, to me zanima.
Nadam se da će ga ovaj tjedan srušiti prema 6-6.50 makar sumnjam da ću biti te sreće.

I baš me zanima taj AAPL.

Uzeh "jutros" špekulativno malo FEED po 5.15… so far so good.

AAPL
EPS: 1.82 $
čini mi se da se u najoptimističnijem scenariju očekivalo 1,60 $
sve u svemu strava izvješće…
a vidi mi se da je i porasla prodaja iPhone…dobro za moj T! [thumbsup]

AAPL odlično izvješće, po stranim forumima ekipa urla da će DOW preko 11k do kraja listopada, euforija na sve strane… [undecid]

AAPL odlično izvješće, po stranim forumima ekipa urla da će DOW preko 11k do kraja listopada, euforija na sve strane… [undecid]

A to je razlog da se počne razmišljat o laganom povlačenju sa marketa.
Nikako ne volim euforiju kao niti paranoju. Vrlo je loša za burzu.

Prattim ponašanje ljudi preko foruma i vidim da su u zadnje vrijeme nabrijani kao da je nezaposlenost u USA 7% a u Hrvatskoj 5% i da krize nema.

Treba biti oprezan. Ali ovdje se barem ne moram bojati da neće biti bid-a

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Daleko je to od bilo kakve euforije. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close