C izvukao neto dobit 101 mil $…
EPS je -0.27
BVPS je 6.15
Po meni neloše ali imam osjećaj da će ju danas srušiti.
Ovo je bitno:
"During the third quarter, Citigroup completed its previously announced exchange offers. This resulted in an $851 million after-tax gain, but also in a $3.1 billion reduction in income available to common shareholders, resulting in an incremental net $0.18 loss per share. The reported loss per share also reflected preferred stock dividends, which did not affect net income but reduced income available to common shareholders by $288 million or $0.02 per share."
evo ga i C bolji od očekivanja (gubitak) -0,27 u odnosu na očekivanih -0,38 $ po dionici, i dalje sve po planu, e sad slijedi najvaznije danas poslije zatvaranja burze, jer će GOOG, IBM, BAC i GE odredit nove vrhove prije nastupa sljedeće korekcije, možda se ipak i ispuni velika inverzna H&S na S&P 500 s targetom od 1230. Ja sam već dugo optimist po tom pitanju. Sve u svemu za sad sve OK.
Meni se ovo za C čini kao vrlo dobar rezultat. Jer većina gubitaka su bili za 3Q i ne bi se trebali ponoviti. Sljedeći kvartal bi mogao biti pozitivna nula ili čak bolji ako nastave ovako poslovati.
Meni se ovo za C čini kao vrlo dobar rezultat. Jer većina gubitaka su bili za 3Q i ne bi se trebali ponoviti. Sljedeći kvartal bi mogao biti pozitivna nula ili čak bolji ako nastave ovako poslovati.
U premarketu C za sada cca -2,50%, hmmm…
Ali zato CIT cca +10.50%
Kupio opet C po 4,79
čekam ga na 4,70
čekam ga na 4,70
[/quote]
Bio je c na 4,60 a ja sam ga čekao na 4,58…na kraju sam ga slijedeći dan kupio po 4,77
eto barem sam u plusu sa ovom kenjom od cit..i za mene je rezultat c vrlo dobar premda sam očekivao bajke…ali bitno je izvješće bac…ono bi moglo odrediti mnogo toga…pa i smjer
Rocky a kaj kažeš na brodare.
Razmišljam prodati c sa tim mini minusom i kupiti drys jer očekujem jači rast bdi
Ogromne prodajne naloge stavljaju na C na 5.00.
Još prije zatvaranja sam uočio nalog od par desetaka milja dionica i sada čim ponestane stave nove na prodaju. Ne sjećam se da je do sada ijedna brana na C tako izdržala. [undecid]
Nadam se da to nije loš predznak.
Gdje to pratiš?
Imaš neki link?
Gdje to pratiš?
Imaš neki link?
Ja pratim naloge na yahoo…
Imaš prvih 5 kupnji i prodaja, al tu ti se to tak brzo mijenja da stalno moraš refreshat!
nije ti to letargija ko kod nas!
[lol]