Ovako, ako imam 50 casha i 50 plina (ugovora), tada porast plina od 50%, utječe na porast portfelja od 25%, zar ne? Koliko vidim nije sav cash u plinu, pa tako ni UNG ne može rasti istim postotkom kao i plin. Ne vidim razlog za pesimizam.
Cijela poanta tog fonda je da cijenom slijedi prirodni plin a pošto to ne može adekvatno odraditi onda ne vidim svrhu duljeg prebivanja u UNG, osim na par dana.
A da su imali 100% u plinu na prijelazu ugovora za sljedeći mjesec onda sada NAV ne bi bio 10 nego valjda 8 ili niže.
Btw, USO također ima 50% casha pa puno bolje slijedi cijenu nafte, makar ni on nije idealan.
Pozdrav,
Jucer nije nista proslo, za danas sam postavio kupovne na FDO $26.40 i LH $64.70.
Oil ETF List – List of Oil ETFs & ETNs
http://patternspy.blogspot.com/2009/09/oil-etf-list.html
Pozdrav,
juce kupio malo LH po $64.70, za danas postavio kupovne na FDO $26.44 i LH $64.12 i prodajni na MIL $72.48.
Pozdrav,
u petak kupio FDO po $26.43 i prodao MIL $72.48 ( kupovao u periodu 2.9-3.9; +11.90%), za danas postavio kupovne na DGX $50.04, FDO $26.43, LH $63.95 i prodajni SLE $10.76.
S obzirom da je prošli tjedan sjelo par SPY puteva dok je bio između 107 i 108, onda sad glasam za pad na jedno 100 🙂
Inače 3 dana prošli tjedan nisam bio uz komp pa nisam mogao reagirati u ključnim trenucima 🙁
Opet HFT na djelu, danas na AIG… [rolleyes]
U napasti sam ga shortati ali neću, previše ga lako oni mogu nagurati i preko 60$
@Rocky5 …. od danas QuoteTracker ne radi vise sa Firstrade-om bez plačanja … ima li ko kakvo rješenje baš sam se navikao na njega … … nece da se logira s firstrade accountom i napise poruku.
Commnets ???? Solutions ???