Ain’t gonna happen… bome opet gaze preko medvjeđih leševa… [lol]
Dobro da sam prodao onaj SPXU sa skoro 10% zarade, nego mi je žao što sam jučer bio škrt na UPRO a mjerkao sam ga cijeli dan!
Jel se meni čini ili je ovo opet počelo nakon što su sve europske burze zatvorile?
Koji luđaci! [lol]
A ponedjeljak će biti crveni futuresi i opet ništa [lol]
Hej, pa Ameri u ponedjeljak imaju Labor Day…
Ajme ludila u Kini, pa oni će u ponedjeljak i u utorak u plus barem 10%! [lol]
Dobar dan,
U petak mi je prosao nalog na CAH $25.94, danas sam postavio kupovni na CAH $26.40.
Danas burza ne radi.
Ohoho kakav lijepi premarket…. evo opet C preko 5$ i GE na 14.30… Samo da tako ostane i do otvaranja [pray]
O majketi, GE bio na 14.50 a DRYS na 6.27… [pray]
Obrati pažnju tek na EGLE…
Nego mišljenja si da bi brodari mogli potegnuti gore nešto jače odnosno ne samo na dan-dva (s obzirom da se BDI i njegove komponente poslije dužeg perioda prvi puta jače zelene) ili…?
I po TA bi trebalo doći do nekog skoka (npr. Bollingeri se suzili ko… da ne budem prost [lol] ) ali nisam jednom pogrešno procijenio [wink]
Iskrcao danas malo GE i pola DRYS, na GE opcijama zaradio preko 40%, dokupio sada C ispod 4.70… priželjkujem i jači pad, ovo je za svaki slučaj.
Da sam bio pametan iskrcao bih jedno pola C odmah na otvaranju ali lako je biti general poslije bitke.
Bliži se OPEX, ukoliko C padne još 5-10% možda bi se isplatilo kupiti 5$ callove za 9 mjesec sa nekom sitnom lovom.
Inače samo da se zna zašto AIG danas pada:
AIG Plunges on Credit Suisse Downgrade
Vaš link