Što će Grčiću koordinacija za investicije ako zna što radi?

Naslovnica Forum Komentari članaka Što će Grčiću koordinacija za investicije ako zna što radi?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sta se tu ima koordinirat, stvar je jednostavna. Smanji birokraciju, daj neke poticaje za proizvodnju, pozatvaraj sve koji su na kriminalu stvorili ono sto imaju i oduzmi im svu imovinu, i prst u uho i BDP ce rast sam po sebi…

treba građane osloboditi poreza, ne nametati nove poreze i dati maksimalne poticaje za nova zapošljavanja.

Ja ovo ponovno naglašavam. Možda dopre do Grčića. Budimo iskreni, čudo je kako ovako nesposobni profesori ( i doktori) dospiju u ministarske fotelje.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

jedina koordinacija koja bi tu trebala jest koordicacija za smjenjivanje svih do boli nesposobnih i nestručnih kadrova koje su postavili zadnju godinu, a ovaj grčiš je perjanica tog soja.

oni ne znaju napraviti ni jedan korak u bilo čemu što najave da će početi, naprosto nisu sposobni ni za što, formiranje novih tijela a nesposobnost da upravljaju ijednim od starih na razini je nekog grotesknog crtanog filma.

a i taj jakovčević je isti soj nikom potrebnih nesposobnjakovića:
– što je to dobro u osnivanju još jednog tijela u odnosu na toliko starih, i otkud taj gospodin zna da je to dobro, je li možda vidio njihov plan rada, ciljeve, zadatke, konkretne odgovornosti i terminske planove za izvršenje zadataka. otkud zaboga on zna da je to dobro? ima kristalnu kuglu kao svi ostali naši stručnjaci iz (marsksističke) ekonomije?
– kakav pa da poticaj, iz kojih izvora, od koga će uzeti i kome će dati? da ima elementarnih ekonomskih znanja, taj uvaženi ekonomist bi znao da prihodi moraju biti veći od ulaganja, te otkud će vlada znati da ako uloži recimo 1000 kuna u neku tvrtku, da će se to vratiti s 1001 kunom u državni proračun, s jednim zaposlenim više? otkud oni to znaju? ako ne znaju, onda otkud im ideja da treba poticati zapošljavanje izravnim novčanim iznosima? pokupili je iz srbije, od tamošnjih ekonomskih magova?

a tamo gdje je računicu vrlo lako napraviti, e tu neće da je prave: otpuštanje nebrojenih činovnika koji apsolutno ništa ne rade, a među kojima su najbrojniji upravo ovakvi “ekonomisti”. trošak ogroman, a učinak nula, ali ne, o njima se neće raspravljati jer oni su “naši”, tj. mi (vlada) smo isti kao i oni.

oni jednostavno izvode piruete kako bi još koji mjesec oglodali državni proračun i u džepove strpali što se strpati može. nikakvom se rezultatu nisu ni nadali pa ništa nisu ni obećali, jer niti ne pomišljaju da bi nešto mogli napraviti.

vrijeme očito dolazi za tehničku vladu u kojoj neće biti niti jednog pripadnika “vodećih” stranaka.

Kad ne znaš riješiti problem osnuješ radnu skupinu (ili agenciju,nek se nađe)

New Report

Close