Stižu iz Gruzije, Rumunjske i Kalifornije, a plaćamo ih više nego teletinu i pršut

Naslovnica Forum Komentari članaka Stižu iz Gruzije, Rumunjske i Kalifornije, a plaćamo ih više nego teletinu i pršut

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Na 13 ha dijelom naslijeđene jalove zemlje, podižemo OPG, tj. tvrtku koja
će se , svojim načinom proizvodnje i rada, dijelom pokazati , što je zdrav , seljački život..i bit će svega….zdravog voća i povrća…
Za sada rade sezonski radnici i jedna stalno zaposlena domaćica, koja
o svemu brine …dio strojeva kupili smo na leasing..
Kad dođem na plantažu…uviđam sve više ljepotu jednostavnog života..zaokupljena prirodnim resusrsima, pokušat ću iskoristiti sve
što priroda nesebično daruje…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Što zamišljate, da bi se hrvatski orašasti plodovi prodavali jeftinije? Varate se. Danas najjeftinije orahe možete kupiti na oječkoj tržnici po 90 kuna za kg.

“od Gruzije, Rumunjske pa sve do Kalifornije, samo ne Hrvatsku. Koliko ih god platili, često izgledom i okusom ne vrijede ni pola svoje cijene”

Kakve glupe subjektivne izjave koje stoje na nikakvim objektivnim kriterijima usporedbe. Sramotno za jedan poslovni portal.

Hrvat je navikao, kao i ovaj samoupravljac Ivković, da drzava pravi strategiju za svaki pedalj zemlje. Nikako mu nije jasno, da je Hrvatska dio EU-a, znaci trzista od 500 mio. gradjana i da pojam: “nemomo dovoljno ni za nasu osobnu potrosnju”, ne pripada ovom civilizacijskom vremenu, nego nekim proslim vremenima. Ako Hrvat zeli uspjeh na bilo kojem polju, onda najprije knjigu u ruke, nakon toga trazenje poslovnih prilika pa SWOT analiza, business plan, odnosno strategija, pa trazenje finnancijera…Tko ce to sve napraviti, kad je puno lakse otvoriti bocu zuje pred nekom trgovinom i jeb… mater nesposobnoj vladi.

prosle godine sam osobno kupovao bademe po 89 Kn kg.
Danas kupio po 130 na placu a u Intersparu i Plodinama ih nema.
U konzumu, kvartovski ducan, 154 kn kg.

Zašto ?
Zato što je puno ručnog rada , badem po badem .

Koliko gluposti u članku strašno. Brojke sa hektarima nemaju veze sa pameću, sve pobrkano. Također gluposti da nema plantaža oraha i badema u RH, ima nasada oraha po cijeloj RH a također plantaža badema u Srijemu.

New Report

Close