kad su jedino mađari normalni susjedi, zar se ovo iz bivše jugo mogu nazvati susjedima, uostalom ako nas bosanci misle ucijenjivati treba im jasno u četri oka reči nijednu cestu koja če vas povezivati sa lukama na jadranu nečemo graditi, ako žele tako onda trebaju tako i dobiti, a ne zad se oni kapriciraju oko mosta koji nićemu ne smeta nego hoće da naši ljudi moraju ih Hrvatske u Hrvatsku ići sa putovnicom a oni opet da glume neku vlast nad nama e pa neće.
Nemoš vjerovat!!!! oni bi gradili most , pa to je strašno … bolnice nam izgledaju ko šupe a oni bi most gradii … HDZ su bahati lopovi, a ovi SDP bi nam uveo porez na kapital, kao da nismo dovoljno opterećeni porezima … o bože di ja živim
BiH konstantno podmeće nogu Hrvatskoj, bez obzira da li se radi o političkim ili ekonomskim pitanjima. Mislim da bi trebalo tražiti od BiH naknadu svih troškova vezanih uz vojne akcije oslobađanja Neuma i Bihaća, jer su sporazumi napravljeni sa Vojskom BiH, što je tada bila, a i sada je regularna vojska te države. S tim novcem onda subvencionirati gradnju mosta.
Koliko ja znam Italija nije dio bivše Juge, ali će ZERP da dovede Hrvatsku i Italiju ne u svađu, nego do totalnog prekida odnosa.
A za odgovor “ljigavcu”: Hiljade HR vojnika je prešlo u BiH (priznanje i Gotovine da je sa HR vojskom bio u BiH) što je više milijardi € štete koju HR treba da plati BiH-ni.
Ovako ćemo samo otići u ’91, TREBA GLEDATI KAKO ŽIVJETI DANAS I SUTRA, A NE SVAĐATI SE OKO JUČE. HRVATSKA JE JEDAN OD NAJLJEPŠIŠ ZEMANJA NA PLANETI (I BEZ DESNE OBALE UNE, PREVLAKE I ZERP-A) PA UŽIVAJTE U NJOJ A OVE PROBLEME RJEŠAVATA BEZ GRČA I MRŽNJE.
nema dado više jugoslavije i hrvatska nemora plačati izmišljene računie sad će tvoji bosanci veliki mrzitelji hrvatske i hrvata (ovdje izuzimam bosanske hrvate) morati živjeti od svog rada i od onoga što zarade i kako se organiziraju, a kako je to vidimo.
Zaboravio si da je hrvatska godinama hranila 300 000 bih izbjeglica a da bi bihač završio ko srebrenica da nije bilo hrvatske vojske, a za uzvarat hrvatska dobiva samo mržnju ljubomoru evo čak je i jedan most koji ničemu ne smeta problem, i čak se koriste i tlijanske pretencizje kao argumentacija protiv hrvata, talijanima zerp smeta jedino zato jer bi im ograničio lov ribe u hrvatskom gospodarskom moru.