Stagnacija kredita domaćim i europskim tvrtkama i u 2015.

Naslovnica Forum Komentari članaka Stagnacija kredita domaćim i europskim tvrtkama i u 2015.

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bijeli štrajka poduzetnika ili „veliki dio klijenata ostaje nesklon novim zaduživanjima i novim ulaganjima“. I tako sve do 2018 godine, kažu bankarski analitičari!!!!
A protiv koga štrajkaju poduzetnici ako ne protiv države i protiv bankara???!!! Oni koji ne štrajkaju ti se, kako je Bakić dobro primijetio „utapaju“ jer“ rade samo za državu i banke“!!!( „Potop malih biznisa koji zapošljavaju 420 000 Hrvata“).
Međutim, sada imamo i preusmjeravanje velikih poduzetnika na tržište kapitala, jer „ne žele da im banke uzimaju lovu“, kako je dobro primijetila komentatorka Dozan u prilogu „Na Agrokoru banke neće više dizati lovu“!!!
A naivni „imaoci novaca“ i dalje tvrdoglavo ustraju na bankarskim depozitima, bankarskim dionicama i bankarskim obveznicama! Samo naprijed, možda čete sutra vi na ulicu umjesto radnika i poduzetnika????

Političari su toliko bezobrazno opteretili gospodarstvo s najvećim porezima na svijetu (čak 572 razna) da se investitorima ni domaćim ni stranim ne isplati investirati u Hrvatskoj.

Njima nije jasno da investitori investiraju da bi ostvarili dobit.

Zar bi ja trebao dignuti kredit u banci (a svakodnevno mi same banke nude lovu što prije nije bio slučaj) , da bi zaposlio ljude (koji mi nisu u rodu) i na kraju godine svu dobit uplatio banci za kamate.

Bolje se ponašati kao da vas je napao Medvjed , praviti se mrtav , i zaraditi samo za kruh i mlijeko i 300 kuna.
Svaki dan.

.

New Report

Close