Srpski Punto uskoro na našem tržištu (objavljeno 15.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Srpski Punto uskoro na našem tržištu (objavljeno 15.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovaj Punto ima sansu prodati se u Hrv samo za najvise 1000,00 eura. Jos je uvijek ljudima u pameti srpski lopovluk u cijeni, cekanju na isporuku, nekvaliteta, svih Zastavinih vozila …
Mislim da ce se samo budala odluciti na kupnju i naravno srpska nacionalna manjina .[smiley2]

budale i srbi – to je jako neobzirna opservacija.

svojedobno mi je bilo drago kad smo se riješili onih yuga, jer su se doimali kao simbol nazdnog balkana, no, u međuvemenu smo se ekonomski usmjerili prema balkanskim integracijama, pa me ne bi čudilo da ovakav auto postane popularan.

svi oni što voze prastare yuge, lade i razne krntije potencijalni su kupci. no zašto ne, ljudima treba auto za prijevoz, bolje je i to da kupe; tko dobrovoljno ne prihvaća da ga razni zubaci gule, imat će alternativu…

vise su nas neki hrvati pokrali i unazadili nego srbi…

prodavat ce se on ako bude jeftin…

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

Ja ga sigurno neću kupiti.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

helo, seve, poslao sam ti pp s mjesec dana zakašnjenja 🙂

no nikad ne reci nikad – tko zna kakve nam se želje pojave kad začujemo brundanje kragujevačkih vragolana.

meni se čini da je idealno posjedovati jedan istinski odvratan auto za vožnju i parkiranje po centru zagreba (ili recimo dubrovnika) – kad ti ga netko ogrebe ili ulubi umjesto bijesa osjetiš olakšanje [smiley2]

New Report

Close