ovaj Punto ima sansu prodati se u Hrv samo za najvise 1000,00 eura. Jos je uvijek ljudima u pameti srpski lopovluk u cijeni, cekanju na isporuku, nekvaliteta, svih Zastavinih vozila …
Mislim da ce se samo budala odluciti na kupnju i naravno srpska nacionalna manjina .[smiley2]
budale i srbi – to je jako neobzirna opservacija.
svojedobno mi je bilo drago kad smo se riješili onih yuga, jer su se doimali kao simbol nazdnog balkana, no, u međuvemenu smo se ekonomski usmjerili prema balkanskim integracijama, pa me ne bi čudilo da ovakav auto postane popularan.
svi oni što voze prastare yuge, lade i razne krntije potencijalni su kupci. no zašto ne, ljudima treba auto za prijevoz, bolje je i to da kupe; tko dobrovoljno ne prihvaća da ga razni zubaci gule, imat će alternativu…
vise su nas neki hrvati pokrali i unazadili nego srbi…
prodavat ce se on ako bude jeftin…
Ja ga sigurno neću kupiti.
helo, seve, poslao sam ti pp s mjesec dana zakašnjenja 🙂
no nikad ne reci nikad – tko zna kakve nam se želje pojave kad začujemo brundanje kragujevačkih vragolana.
meni se čini da je idealno posjedovati jedan istinski odvratan auto za vožnju i parkiranje po centru zagreba (ili recimo dubrovnika) – kad ti ga netko ogrebe ili ulubi umjesto bijesa osjetiš olakšanje [smiley2]