Ovaj naslov ulijeva optimizam,na zalost naslov je jedna velika laz jer se u nas ne radi o stagnaciji jer stagnacija je mirovanje znaci trebali bi rezultati biti u 0,a mi imamo konstantan pad znaci ovo je propadanje. Ali kad vidis Linica,Grcica,Cacica to je jednostavno ubitacna kombinacija i mislio sam da ne moze gore,ali kad sam jucer vidio ovog Vrdoljaka razuvjerio sam se i shvatio da moze jos gore. Mnogo gore.
srbija ima povlaštene trgovinske sporazume sa Rusijom, privrada im nije ratom devastirana a politika im se trudi obnoviti nagdašnje Yu trgovinske pozicije u zemljama nesvrstanih… Nikolić je nedavno rekao da je dosta toga što su ostali bez gaća trčeći u EU i da će se okrenuti sami sebi i izboriti za svoje pozicije što se sada i vidi
kada bolje pogledate svj. ekonomske pokazatelje, uvidjeti ćete da tzv. “treći svijet” države bilježe 3-6% godpodarskog rasta godišnje dok se Hrvatska zajedno sa većinom Eu država davi u gnjojšćini briselske birokracije i europske komisije
Rekao bih da autor ovbog clanka nije bio u Srbiji dulje vremena
Bez obzira što podatci pokazuju …
Srbi su daleko od nas i što vrijeme prolazi zaostajat će još više….
Rekao bih da autor ovbog clanka nije bio u Srbiji dulje vremena
Bez obzira što podatci pokazuju …
Srbi su daleko od nas i što vrijeme prolazi zaostajat će još više….
Srbi su ispred nas…Mi se prvo moramo rijesiti iluzija o svojoj superiornosti i shvatiti da moramo zasukati rukave kako bi eventualno za 20g mogli zivjeti onako kako mislimo da zasluzujemo…
Samo ovce mogu misliti da su srbi ispred nas .
Ispred nas su bili jedino kada smo bili u zajedničkoj državi i kada su nas sustavno pljačkali 70 godina .
Ako su Srbi sada tamo gdje smo mi bili prije 10 godina, onda zaključujem da im je dobro![emo_smijeh]