Najprije su zaposlili inspektora za urbanizam bezveze jer ništa nije radio da održi red. Potom su konstatirali nered i odlučili ga legalizirati te su zaključili da zaposleni čovjek na legalizaciji ništa ne radi, pa su zaposlili trećeg koji će to eto napraviti za tri godine i onda neće imati ništa raditi. Tko će mu uručiti otkaz? Naravno nitko.
Epilog priče je da ja čitav svoj radni vijek imam tri čovika koja mi sišu plaću na konto toga što će treći u tri godine nešto napraviti. BANKROT MAMA!
strašno, umjesto da srežu birokraciju za 50%, oni će je povećati 50%! [emo_bijesan]
mislio da nitko ne može biti gori od one igh-dropulićke, ali sdp i hns imaju jockera za svaku poziciju u državi, osobu koja ništa ozbiljno neće raditi u svom resoru, ali će zato na trivijalnostima znati stratiti bukvalno milijarde.
dok se novi val divlje gradnje razmahuje, a inspektori “nove pravednosti” više ni ne izlaze na teren (je li netko uopće čuo da je ijedna jedina zgrada srušena osim one jedne srušene za potrebe eph spinanja?!), nitko ni ne govori o stanju gdje je ogroman broj zahtjeva samo predan, ali ne i dopunjen, i vlasnici uopće ne plaćaju.
ljudi samo čekaju da se uvjere da sve to ionako nije zaozbiljno pa da nastave pos starom. ali imat ćemo novu agenciju i nove činovnike za “stručni” posao koji može obavljati svatko tko zna čitat i pisat (samo provjeravaju formalne sadržaje dokumenata i to im je sav posao).
AZONIZ (podsjeća mne na onu legendarnu “battery AZIZ”.
Pa jer ima nešto luđe od ovih koji osnivaju agencije a na lokalnoj razini država uopće ne postoji!!!
rastepli smo ovu državu ko beba zvečku ….
AZONIZ (podsjeća mne na onu legendarnu "battery AZIZ".
Pa jer ima nešto luđe od ovih koji osnivaju agencije a na lokalnoj razini država uopće ne postoji!!!
Mene ovakvi postovi podsjecaju na Brzog iz Mucki…
Evo kako se nagrađuje nerad. Pojačanjem s novim neradnicima. A onda će produljivati i dodavati nove neradnike.
HOK ostaje obvezno članstvo.
HGK ostaje obvezno članstvo.
Kako ponestaje dobro raspoloženih glasača, tako treba namaknuti nove umjetnom oplodnjom stvaranja novih podobnih kadrova.
Kolege, niste izravni poslodavci, nije Vam poznat Zakon o radu i Kolektivnim ugovorima, i zato Vam nije jasno , zašto je potrebno
osnivanje HITNOG ADMINISTRATIVNOG ODREDA…/ specijalci u administraciji/
koji ATOMSKOM BRZINOM rješavaju nagomilane predmete….
Zakon o radu je tvrdi orah, a samo zadiranje u otkazne rokove , i otpremnine službenika , koji su navukli na svoja prava, potegnuo bi
pitanja i troškove – za koje Vlada – sada NEMA VIŠE VREMENA se natezati… Vidite što im liječnici rade…..
Morate znati , da su i ostali predmeti DRŽAVNE UPRAVE preraspoređeni
po cijeloj Hrvatskoj, a ovdje kod nas u Međimurju, svi rješavaju
zaostatke državnih neučinkovitih službi , ne samo na ŽUPANIJI,
/ i to sa smanjenim brojem radnika, i dodjelom novih poslova
već zaposlenima, / već i u Pravosuđu../ gdje uz svoje rješevaju
i stotine TUĐIH PREDMETA…ostalih sudova /.
Zato, budite strpljivi . Ovdje se radi o formiranju EFIKASNE,
SPECIJALNE JEDINICE odreda za administraciju, koji rade ko
da ih netko goni, brzinom koju je teško pojmiti nekome , naviklom na
ležeran broj dnevnih predmeta / 1-2 npr,/…To su maksimalno iskorišteni ljudi, koji će za male novce , sve brzinski posložiti
u najkraćem mogućem roku…..i nisu uhljebljeni, već se
se kad posao završi, vratiti vjerojatno na burzu ili svoja prethodna
mjesta, s kojih su privremeno povučeni, jer su korisni!
…To su maksimalno iskorišteni ljudi, koji će za male novce , sve brzinski posložiti
u najkraćem mogućem roku…..i nisu uhljebljeni, već se
se kad posao završi, vratiti vjerojatno na burzu ili svoja prethodna
mjesta, s kojih su privremeno povučeni, jer su korisni!
Vidis koliko ovo sto pises nema logike.Znaci njima nije u interesu posao zavrsit brzo vec da se trli barem 5-10 godina pogotovo ako ih nakon toga ceka burza,a to je izvjesno i zato sam siiguran da se ovdje nece zaposlit nitko koristan kako kazes vec samo netko lojalan tko nema posao u ovom momentu.Znaci ovo je nova agencija za stranacke uhljebe.
@osi3
E kako si to dobro pogodio.Ja u ovaj zakon o legalizaciji vjerujem toliko da sam predao dva prazna zahtjeva.Na njima nije niti identificirana cestica. Pa ce ovi za 2 godine trazit nekakvu nadopunu,a dok ja to nadopunim zakon ce prestat vazit i imat cemo legalizaciju ko u Madjarskoj 100-300 eura ovisno o nekretnini. Tko ce ovim crvenim kmerovima povjerovat ista.Pa sve sto kazu nema veze s mozgom.Rast BDPa mi je narocito interesantan.Corave kokosi jos ni jednom nisu pogodile.Vec 8 kvartala.