a sta da ti kazem vise
Pa zapravo ima jer si upravo ispao malo gl*p, umjesto da si kao je išao pogledati što lopina govori…
Dobit LRH konsolidirano Q3 2014: 90.258.360 kn
Dobit LRH konsolidirano 1Y 2014: 50.589.604 kn
Znači koliko košta hladni pogon u zimskom periodu?
Da,ali prošla godina je bila bez Slovenaca.I oni u četvrtom kvartalu stvaraju gubitke,tako da će biti više od 40 mil kn,mislim blizu 50 mil kn.
***gdje ste bili g. Lopina kad sam se prijavljivao za sutrašnju skupštinu SNHO… vidim da nemoram ni ići, gubitak 40 do 50 milja mogu izglasat i bez mene…ono par zaposlenih, prihod stotine milijuna kuna i po lopini gubitak od 50 [emo_smijeh]
Pustite lopinu nek laje na mjesec. Ne uzimajte bebi zvečku da ne cmizdri! Pogledajte kako je pisao za KORF od 130 kuna, a po koliko danas vrijedi dionica KORF-a. Lijepo je da ga SNHO žulja. Jako lijepo. Nek se dijete igra. Bolje nego da plače.
Sutra ću prisustvovati u radu skupštine SN holdinga, mojoj prvoj skupštini nekog društva u životu! Iskreno, jedva čekam sutrašnji dan i veselim se da ću možda susresti i upoznati neke od Vas!
Da li postoji nešto što bih trebao znati o radu skupštine? Svaki savjet je dobrodošao! Izuzevši dnevni red s kojim sam upoznat!
Da li se skupština održava na 10. katu u zgradi BCI-a?
nadam se da ce te sutra u live prijenosu podjeliti s nama koji ne mozemo doci
Hvala kolega! ID je uvijek uz mene 😀 Vjerojatno ću biti najmlađi jer sam još student pa ako ovdje ima još koji student, slobodno se javite, bilo bi mi drago popričati s vama, kao i sa svima ostalima!