Dolički je sa Ostojom i Marićem (njega nema u suvlasništvu doo-ova)
Drugi klan je Bajakić i Ksenija
Krenulo je prije skoro godinu dana i još uvijek nije gotovo
Imovina se dijeli u omjer 62%:38%, i dio koji je podijeljen nakon zadnjih promijena ima taj omjer.
Preostala je PECTORA koja je i vlasnik ACATHUSA
Ista se dijeli na ACCITS i BLBUS u istom omjeru
Zajedno ovih 5 ljudi kontrolira 69,23% SNHO
U konačnici to završava da Ostojina grupa kontrolira 43% SNHO, a Ksenijina 22%
Ako to prenesemo na LRH jer SNHO sada ima jedino dionice LRH to indirektno znači da Ostoja posjeduje 26,5% LRH, a KJB 16,3%, tj ukupno 42,8%
Nakon pomnog proučavanja po registru shvatio sam da je sve jednostavno.
Tvrtke koje kontrolira Ostoja se sve zovu na “A”, a Ksenija na “B” 🙂
Dalibor, dobar uoč’ :0) Mene malo muči Pectora… a tice se Lulg-a i Pcts-a. Nigdje ne vidim jasnu vezu sa ova 2 d.d-a!? (:0€…
Pectora već više ne postoji
Podijeljena je na “A”ccitus i “B”albus
Omjer opet 62:38 (iako su udjeli u vlasništvu bili drugačiji)
Vlasnici su bili
Ostoja, KJB, Dolički, Bajakić
… da znam podjelu, al’ velim: izgleda da je taj dio kroz Pectoru izvucen iz Snho i taj dio kolaca ne dijele ostali vlasnici pcts i lulg dionica :0(… SNHO izgleda nije osnivac Pectore…
Dosta sam novi na zse pa nisam bio u toku kad je bilo spajanje RIVP/KORF/VLHO. Postoji li mogucnost da se nesto slicno odradi na LRH/SNHO? Hvala na odgovoru 🙂
Vjerojatno ne, jer SNHO nema dovoljno veliki udio u LRH, s tim da imamo dvije različite struje koje vladaju SNHO…
Apsolutno nema sanse jer bi time opatija izgubila kontrolni paket.
Upravo suprotno. Opatija bi bila u boljoj poziciji jer bi doista postala treci igrac. Jer prva dva ne bi bila vezana kao sto su sada. Osim ako se ne mogu vezati prije spajanja nekim ugovorom o zajednickom djelovanju i prodaji.