SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@andeo1
ako vicis prodaje onda ne bude dobro…

Ignore: KressoM, delux

pobježe i lažnih 1000 sa kupnje…

Ignore: KressoM, delux

Meni ova današnja trgovina izgleda kao prisilno dampanje cijene no bit ćemo pametniji kroz koji dan!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Prošli tjedan su Vicis (80 130) i Marić ( 23 945) prebacili 104 075 dionica na Velifer doo, osnivač kojega su Pectora i SN holding. Znači holding kupuje od Vicisa i Marića.

Zemljište u Rovinju 57.250m2 cca 200/Eur-m2

Otprilike vrijednost 87.000.000(milijuna)kn

Po dionici 34/kn!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Ako kupuje sam SNHO onda je cijena dosta dobra,da ne kažem predobra

Utjerali su strah u kosti s današnjim transakcijama..nitko ne zna do kuda će ići pa se ljudi boje kupiti dobru dionicu 🙂 Vratit će oni to brzo opet iznad 280

Što cijen ide više na dole ovo je sve bolja kupnja… četvrtak je za 2 dana, promjena smjera uskoro.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

To je naša burza. Sve dogovoreno…ma u lipu.

Prvo što sam pomislio danas kad sam vidio iskrcavanje na SNHO je bilo “prodaje” SZIF”! Ista stvar kao na KORF/RIVP što su napravili…. E sad, baš me zanima što će se pokazati ko kupuje/prodaje…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ne znam kako itko moze pomisliti da se cijena moze pogurati u + uz ovakvo brutalno i nadasve obilno iskrcavanje.

Ne daju. Suklja po bideu. Nešto je po srijedi. A nije četvrtak.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close