Recimo samo građevinsko zemljište u Guštinima ima 60.000 m2.
Bilo bi dobro kad bi netko iz tog kraja mogao napisat koliko bi sada vrijedilo na tržištu!
Očito ljudi misle da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani…
Isto tako BCI centar u Zagrebu(to vam je onaj pored Hotela Internacional u Vukaovarskoj ulici 10-ak katova) ++ garaža iza BCI-a mislim da nisu nevažan dio u portfelju SNHO-a!
Bilo bi dobro otvoriti raspravu vezano za LRH.
Odnosno koliko smatrate da vrijedi te povući nekakvu skalu vrijednosti s obzirom nacijenu dionice SNHO-a!
Očito ljudi misle da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani…
Ljudi su ulazili iznad ovih cijena baš zbog dividende, tako da mislim da je ovdje neka druga priča u pitanju
Recimo koliko od Vas misli da dionice LRH-a stvarno vrijedi trenutnu cijenu na burzi od 3550 kn.
Evo ja recimo na primjer mislim da ona vrijedi 6000 kn ali to je samo moje osobno mišljenje stoga ako bi u obzir uzeli da je SNHO vlasnik cca 62% iste znači da udijel LRH u SNHO vrijedi koliko?
Pa 420kn! Bez Vaših budućih Luxa i Pectinatusa!
Recimo koliko od Vas misli da dionice LRH-a stvarno vrijedi trenutnu cijenu na burzi od 3550 kn.
Evo ja recimo na primjer mislim da ona vrijedi 6000 kn ali to je samo moje osobno mišljenje stoga ako bi u obzir uzeli da je SNHO vlasnik cca 62% iste znači da udijel LRH u SNHO vrijedi koliko?
Pa 420kn! Bez Vaših budućih Luxa i Pectinatusa!
To je istina,samo što to nije cijeli SNHO, znači dodatne skrivene ko zna koliko
Recimo da je realna cijena LRH-a 5000kn onda je to 367,60 kn po dionici SNHO-a.
I tako dalje…
Navedena mišljenja nisu poziv ni na kupnju niti na prodaju dionica.
Za savjete se najbolje obratiti investicijskim savjetnicima!
Malo me zateklo,ali pretpostavljam da se radi o pretovaru s popustom na količinu. Teško mi je povjerovati da ovo kupuju samo mali, preveliki su prometi i jučer i danas
ne kuzim ovog prodavaca……kaj nije od jutra krenuo sa rasprodajom nego u vrijeme rucka……kaj ti je rista?
i ko je to uopce?