SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

što se događa s ovim?

Trenutna TK SNHO-A nešto malo iznad 600 milja,a samo udjel u LRH koji ima po trenutnoj cijeni na ZSE 683 milje kuna, ne računam ništa drugo što SNHO ima, dakle…

Trenutna TK SNHO-A nešto malo iznad 600 milja,a samo udjel u LRH koji ima po trenutnoj cijeni na ZSE 683 milje kuna, ne računam ništa drugo što SNHO ima, dakle…

Ma ovdje je na djelu brutalna navlakuša za naivce da im se otmu papiri, siguran sam da ove transakcije po bidu uopće nisu stvarne tj. prebacuje ekipa ti meni- ja tebi..vidjet će te do kraja trgovanja gdje će biti cijena

baboon

Iskreno nije me briga, može i na 200,može i na 300,svejedno mi je, barem za sada odavde ne idem van.

Nisam stigao kupiti po 223..ali i po 234 mi se čini da je ok. Zahvaljujem prodavateljima na današnjem diskontu..

i ja sam jos malo dokupio a bid nalozi su sigurno fake

Zanimljivo da nitko nije primjetio 10-tak sekundi nakon što je nestala ona tisućica s na podršci na bidu na 228, krenuo je udar.

Ja sam u zadnji čas stigao ukloniti nalog s kupnje, kad je bilo izvjesno što se sprema.

Trenutno samo udio u LRH vrijedi 245kn a cijena dionice 228kn?! S obzirom da je cijena s pravom na dividendu bila oko 275kn, znaci da se dividenda vrednuja po nekih cca 47kn.

Koliko je vjerojatno da će prijedlozi odluka biti prihvaćeni na skupštini..? Ovo je ako se ne varam treći put da se ide s istim prijedlogom, a znamo kako su prošli prethodni..

Trenutno samo udio u LRH vrijedi 245kn a cijena dionice 228kn?! S obzirom da je cijena s pravom na dividendu bila oko 275kn, znaci da se dividenda vrednuja po nekih cca 47kn.

Ako se dividenda ne izglasa,a dođe do prodaje LRH-a, hoće li cijena biti 234 kune ili 434 kune?

Ako se dividenda ne izglasa,a dođe do prodaje LRH-a, hoće li cijena biti 234 kune ili 434 kune?

Ja bih rekao da će se izglasati, ne znam zašto ali imam osjećaj da su se sad usuglasili. A koja će biti cijena, nemam pojma. To bi valjda trebalo ovisiti o prodajnoj cijeni LRH, zar ne?

Nekako je ova skupština sazvana vrlo brzo u odnosu na prošlo, tako da bi to mogao biti neki znak dogovora i nadam se raspodjele imovine. Ako se i isplati dividenda na ovim cijenama od 235 kuna SNHO je prejeftin.

New Report

Close