SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljigavo…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Nakon gl.skupštine u petak na bidu ostalo sve skupa 18 komada…..[emo_zacudjen]

Jako dobro znamo tko na ovoj dionici “vedri i oblači”. Jedino što mene ljuti jest činjenica da je ZSE jedna velika žabokrečina pa je onda moguće da nam neki “šaljivac” na bid postavi cijenu od 10 i 20 KN. Samo se nadam da će nova Skupština biti zakazana jako brzo i da će se neke stvari konačno pokrenuti – u bilo kom smjeru.

Konačno cijena izjednačena sa KORF-om.

SNHO je bolja pozicija, manje dugova…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Upravo je počelo približavanje BVPS-u od 496,49 kn/dionici, PB-u 0,30!

Vrijedni pokazatelji za razmatranje.

Poštovani gospodine Fortuna!
Može BVPS biti, govorim primjera radi, i 7.500,00 kn. Ako to tržište ne priznaje…….! Dok se ne proda LRH, na ovoj će dionici, kao i danas, biti navlakuše, pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol………Volio bih da griješim…………jer i ja imam SNHO.
Ovo je moje osobno mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju!
Lijep pozdrav.

Ja bih rekao da je jučer i danas SZIF (koji jedini kupuje zadnjih mjeseci) krenuo u malo jače dizanje cijene kao pripremu za uljepšavanje bilance za kraj godine.

Ukoliko se, naravno, naknadno ne pokaze da postoji vrlo konretan razlog za porast cijene…..sto i onako mi mali obično zadnji saznamo na SNHO, kao i uvijek…..

@kvart99
točno,ispravno razmišljanje..

Mali dioničari morat će se pomiriti s manjom zaštitom

SNHO je i do sada bio izuzet od ZPDDa. Kapital im je bio manji od 30 mil kuna, tako da ove izmjene nemaju nikakve veze sa SNHO

Nemoj misliti na m2!

Da se možda neće dividenda isplaćivati…..[emo_vrtimise]

Ostoja je preškrt čovjek za isplatu dividende.

Na skupštini je na spomen uvrštenja glasovanja o dividendi dobio tik i u sekundi ostario 5 godina.

Bolje više ne spominjati taj izraz.

New Report

Close