Ljigavo…
Jako dobro znamo tko na ovoj dionici “vedri i oblači”. Jedino što mene ljuti jest činjenica da je ZSE jedna velika žabokrečina pa je onda moguće da nam neki “šaljivac” na bid postavi cijenu od 10 i 20 KN. Samo se nadam da će nova Skupština biti zakazana jako brzo i da će se neke stvari konačno pokrenuti – u bilo kom smjeru.
Konačno cijena izjednačena sa KORF-om.
SNHO je bolja pozicija, manje dugova…
Upravo je počelo približavanje BVPS-u od 496,49 kn/dionici, PB-u 0,30!
Vrijedni pokazatelji za razmatranje.
Poštovani gospodine Fortuna!
Može BVPS biti, govorim primjera radi, i 7.500,00 kn. Ako to tržište ne priznaje…….! Dok se ne proda LRH, na ovoj će dionici, kao i danas, biti navlakuše, pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol………Volio bih da griješim…………jer i ja imam SNHO.
Ovo je moje osobno mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju!
Lijep pozdrav.
Ja bih rekao da je jučer i danas SZIF (koji jedini kupuje zadnjih mjeseci) krenuo u malo jače dizanje cijene kao pripremu za uljepšavanje bilance za kraj godine.
Ukoliko se, naravno, naknadno ne pokaze da postoji vrlo konretan razlog za porast cijene…..sto i onako mi mali obično zadnji saznamo na SNHO, kao i uvijek…..
@kvart99
točno,ispravno razmišljanje..
SNHO je i do sada bio izuzet od ZPDDa. Kapital im je bio manji od 30 mil kuna, tako da ove izmjene nemaju nikakve veze sa SNHO