SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene zanima jedna stvar, mozda je netko od vas upućeniji…

LRH je izgleda već preknjižena na Nonulus, međutim dioničari SNHO-a (barem ja) nisu dobili nikakve obavijesti o tome. također, bio je neki prijedlog na skupštini vezan za podjelu dionica tih novih tvrtki dioničarima SNHO-a, međutim nakon toga ne znam šta je točno od toga sprovedeno u djelo ?

"I am a man of great patience..."

Evo kratkog odgovora obzirom da je priča prilično zamršena.
Na prvoj Skupštini na kojoj je iznesen prijedlog podjele SNHO-a, isti nije prihvaćen od strane malih dioničara. Skupštine koje su slijedile opstruirao je Ostoja koji je odustao od podjele i zato “što on zna što je najbolje za nas” sve dionice LRH bez da je pitao male dioničare prebacio na Nonulus. Uostalom, prijenos dionica sudski je osporila Ksenija Juhh i o tijeku ili ishodu sudskog spora osobno nemam nikakvih saznanja.
Lp

Hvala.

da li postoji odluka skupštine da se te dionice prenesu na Nonulus ?
to ne mogu pronaći nikako.
nije bio prošao prijedlog o podijeli dionica novih tvrtki postojećim dioničarima SNHO-a ako se ne varam, ali ne znam za prijedlog o prijenosu dionica LRH na Nonulus, odnosno nekakva odluka skupštine na taj prijedlog…

"I am a man of great patience..."

Gospodine Mad,
pročitajte molim Vas moj zadnji komentar. U njemu sve pše! Ne postoji odluka Skupštine jer istu nitko nije pitao za odobrenje. Uprava (Ostoja) je na svoju ruku, tvrdeći da je to po zakonu, donjela odluku o prijenosu dionica na Nonulus i još jednom ponavljam: taj je prijenos dionica sudskim putem osporila Ksenija Juhn.

Tko nam se lagano iskrcava ovdje već dva-tri tjedna…?

Odjednom prestalo udaranje po asku?

Tko nam se lagano iskrcava ovdje već dva-tri tjedna…?

Odjednom prestalo udaranje po asku?

Nije ni meni drago kolega, ali ovdje nam je potrebno samo strpljenje…
Ovo se većinom iskrcavaju stradalnički paketi….po stotinjak komada…

Sretan Uskrs svima.

Dosadi ovo svakodnevno lagano kipanje po kupnji i štopanje cijene….ova dionica kao da je umrtvljena već godinama…[emo_mrgud]
A da mu se izmaknuti na 100 kuna, pa da vidimo da li bi onda prodavao…

kakve su ovo dezinformacije

Ostoji se smiješi 15 milijuna kuna, ostalima novac ako su nastupili zajedno

Letvica se polako diže…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Skupština društva u lipnju.

Opet nema dividende za dioničare ali ima raspored zadržane dobiti u rezerve društva što je izvrsno za kompaniju i vrijednost portfelja.

Možda bi dobro došao protuprijedlog kao i prošle sezone.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

30 mil. u rezerve društva ili dio u rezerve za otkup vlastitih dionica.

Gubitak od 669.631,30 kn pokrivamo iz zadržane dobiti, sjajno.

Predložena dividenda za dioničare????

New Report

Close