SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pogledajte ovoga sa 208 dionica…samo ti spuštaj majstore, najbolje da poklopiš ove na 126…dovoljno ti je…PRODAJ
sad je netko stavio 27 dionica po 127 i onda će kupiti isti taj, pa onda ovaj sa 208 dionica spušta na 130kn…itd.itd
AJMOOO, IGRA

može malo za razbibrigu da čujemo što kažu optimisti (čitaj: ovi koji imaju dionice) a što kažu pesimisti (čitaj oni koji nisu kupili po 100-110kn) ZAŠTO STOJI OVAJ PRODAJNI NALOG OD 3.317 DIONICA PO 150KN ???

niste mi jasni vi koji trgujete i zadovoljni ste sa 500 kn zarade.

vjerojatno se boje da će prijedlog opet odbiti, a to znači pad natrag na 100 kn, pa bolje onda vrabac u ruci nego golub na grani

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

da se i odbije prijedlog ,sta ti zbilja mislis da ovo vrijedi samo 150kn?

može malo za razbibrigu da čujemo što kažu optimisti (čitaj: ovi koji imaju dionice) a što kažu pesimisti (čitaj oni koji nisu kupili po 100-110kn) ZAŠTO STOJI OVAJ PRODAJNI NALOG OD 3.317 DIONICA PO 150KN ???

Za one koji ne vide sve naloge, i na 250 kn stoji nalog od 1235H [thumbsup]

500 kuna za dva klika mišom, jedan u ponedjeljak, drugi u utorak, to je malo? Radi se o omjeru uloženog i dobivenog.

Meni je ipak najzanimljivije da je netko danas, čim je izašla sluzbena vijest na ZSE, pokupio više od 1000 komada po asku, s prosjekom cca 125,5kn……a moguce da bi uzeo i vise, da je ostalo što do blokade.
Takvi manevri nisu odavno vidjeni na ovoj dionici.

kako će optimisti objasniti taj veliki nalog, to znam…blokira se rast dionice i plaši prodavatelje da se spuste ispod.
više me zanimaju pesimisti, što oni imaju za reći oko tog naloga…nije valjda da misle da čovjek hoće prodati pa čisto da to netko vidi, pogotovo na situaciji kada je kupnja bila na 105kn?

Dečki, vidite one ŠILJKE desno na grafu……to su Vam slikovni pregledi medijskih vijesti …..
Sve je moguće.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Koja je to službena vijest izašla? Vidim samo prijedlog dioničarke – da se neki novac- koji je navodno
godinama NEGDJE nagomilan – isplati ………… Pa, ne mislite valjda da će većinski vlasnici-
SADA – BAŠ SAD , kad je svima oko obaveza – voda do grla- ISPLAĆIVATI zaostalu DOBIT ? …..
Pa, zar se nije ta dobit godinama gomilala u slučajevima upisa temeljnog kapitala svih nekretnina
LRH.-a gdje bi se prodajom osnovnih sredstava – to i unovčilo isplatom kroz dobit?………
PA, mislite da su većinski vlasnici time odušeljeni.?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Vlasnici nisu oduševljeni ali mali dioničari jesu.

Savršen primjer relativnosti. [wink]

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

New Report

Close