Prodaje je itekako bilo oko 100, a bome i na 90, što je prilično daleko od trenutne, a kamo od realne cijene u novonastalim uvjetima. Činjenica da se trgovanje normalno nastavlja u MTP ovdje zaista predstavlja veliku razliku nama koji smo mislili da ostaje nepovratno izgubljena u bespućima malog oglasnika.
U zadnjih mjesec dana najniža je bila 100 a najviša 120 kn.
Ispod 100 nije išlo. A prometi sitni.
Kolega, nije da mi se cjepidlači, ali……
9.12.2011 103,94 103,94 90,00 100,00 92,00 -4,86 14 939 86.386,59
činjenica je da je tog datuma prošlog toliko komada po prosječnoj 92.
ok, ja sam gledao zadnjih mjesec dana.
Kako je odluka donešena 08.12.2011. god., trebao sam gledati od tada.
Dobro je što cijena nije puno pala u to periodu.
Uvrštenje na MTP
Dakle, iz prilozene odluke moze se iscitati da je HITA već 25.01. predala zahtjev za prijem na MTP, što znači da su njihovi klijenti ili čak mozda bilo tko zainteresiran telefonski mogao lako saznati što će se desiti (ukoliko se zahtjev prihvati) već prije tjedan dana i izbjeći ovo prosipanje cca 1500 komada u medjuvremenu.
E, da…..tko je mogao predvidjeti da će do toga doći tako brzo i bezbolno….. [rolleyes]
Ja sam mislio da smo mi ‘mali’ nepoželjni u VLHO, ali kada vidim kakve se stvari vama ovdje dešavaju, čini mi se da je Eltz mala beba prema Ostoji, to što se vama radi, brate mili, kao da ste najgori neprijatelji…
Imam pitanje za veleuvažene forumaše: što je PRT? Guglanje me je navelo na pojam "primarno tržište" – pošto je dionica ponovo uvrštena na burzu, ali nisam siguran.
Također, pošto je krajem prošle godine postojao plan o raspodjeli nenovčane dividende u obliku dionica tri nova društva, pa se naposljetku od toga odustalo, što je sad s tim kapitalom? Postoji li mogućnost isplate novčane dividende u nekoj bliskoj budućnosti? Odnosno, koji bi mehanizmi uzrokovali tako nešto, te tko o tome odlučuje?
Hvala i pozdrav [smiley]