Sjeća li se još netko 23.02.2010.?
Otvaranje s gapom od prethodnog dana na cca 71…..
Dakle, ostalo je još 6 dana trgovanja……
Živi bili pa vidjeli….. [rolleyes]
nema tu zime, koliko god neki željeli.
nema tu zime, koliko god neki željeli.
ne da ide zima, nego ledeno doba [bye]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/bFqnX4ekXaOiAKzbd69enA==.pdf
ode mi jedna od dražih dionica. Kupio po 100kn. Dokupio po 160, a prodao na 230kn sa velikom željom da se vratim na 140kn. Sada je prejeftina, ali ju nema baš smisla kupovati.
tu odluku smo odavno vidjeli, ništa novo.
A za ledeno doba subjektu koji je večinski vlasnik LRH i ostalih nekretnina, da se raspravljati.
Pozz.
[cool]
vidim da se neki upće ne sekiraju što SNHO nestaje s burze. sad neće više biti niti to malo transparentnosti, a kad znate tko je gazda u SNHO-u, ne bih vam bio u koži
ali zanima me jedna stvar – koji vam je plan B kad za par dana nestane mogućnosti trgovanja dionicom SNHO-a na burzi? što ćete onda, prodavati dionice preko Njuškala ili na placu???
nevjerojatno kako olako shvaćate stvari
a ništa, sretno vam bilo [embarass]
vidim da se neki upće ne sekiraju što SNHO nestaje s burze. sad neće više biti niti to malo transparentnosti, a kad znate tko je gazda u SNHO-u, ne bih vam bio u koži
ali zanima me jedna stvar – koji vam je plan B kad za par dana nestane mogućnosti trgovanja dionicom SNHO-a na burzi? što ćete onda, prodavati dionice preko Njuškala ili na placu???
nevjerojatno kako olako shvaćate stvari
a ništa, sretno vam bilo [embarass]
Meni se čini kako oni koji sad paničare i prodaju na ovim razinama stvari shvaćaju olako.
Ostoja je prije dva mjeseca nudio dionice koje vrijede 290 kn (toliko je priznao da vrijede što znači da zapravo vrijede puno više), a sad ljudi prodaju iste te za 100 kn.
Ti isti koji sad paničare nikada ne sudjeluju u radu glavne skupštine. Imali su prošle godine tri puta priliku sudjelovati pa se nisu pojavili. Ali znaju cviliti i paničariti i prodavati nizašto te tako svima drugima rušiti cijenu dionica.
Ja sam u SNHO 5-6 godina i nisam ih prodavao kad su bile ni 30 kn, a rješenje spora nije bilo na vidiku. Neću ih prodati ni sada po 100kn kada SNHO ima nekih 65% LRH. Dionice mi ne mogu otuđiti, a prodavati ću ih za puno više nego što je sadašnja vrijednost.
I VLHO je bio delistiran pa se nakon 4 mjeseca vratio na burzu. Ovo širenje panike i plašenje mogućnosti trgovanja samo putem oglasnika služi jedino otresanju malih dioničara.
Evo, nismo rebali dugo čekati da SNHO ponovno bude uvršten na burzu.
Znači NEMA PREKIDA trgovanja.
Lijepo su nas sve skupa zahebali s ovim manevrom, nema šta…..
U biti, uopće ne sumnjam da je planirano "delistiranje" bilo planirano od samog početka da se dionice skupe što jeftinije… [lol]
@kozmo, zelco i ostali
kao prvo hvala na jedinicama,
kao drugo, obzirom na višegodišnje iskustvo sa dionicom SN-a, mogao bih roman o tome napisati (ima još tu par kolega).
Reći da ova dionica ne vrijedi, da dolazi ledeno doba je stvarno pucanj u prazno. Prije su se znale voditi polemike o vrijednosti dionice SN-a, ali sada kada je u vlasništvo pridodana LRH, svaki razgovor je uzaludan.
Vrijeme će pokazati svoje. [thumbsup]
Da su zahebali pojedine ulagače sa ovim manervom, to je istina. Međutim, nije bilo neke velike prodaje u zadnje vrijeme. Brzopletost košta.
Pozz.