SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sjeća li se još netko 23.02.2010.?
Otvaranje s gapom od prethodnog dana na cca 71…..
Dakle, ostalo je još 6 dana trgovanja……
Živi bili pa vidjeli….. [rolleyes]

nema tu zime, koliko god neki željeli.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

nema tu zime, koliko god neki željeli.

ne da ide zima, nego ledeno doba [bye]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/bFqnX4ekXaOiAKzbd69enA==.pdf

ode mi jedna od dražih dionica. Kupio po 100kn. Dokupio po 160, a prodao na 230kn sa velikom željom da se vratim na 140kn. Sada je prejeftina, ali ju nema baš smisla kupovati.

@kozmo

tu odluku smo odavno vidjeli, ništa novo.
A za ledeno doba subjektu koji je večinski vlasnik LRH i ostalih nekretnina, da se raspravljati.
Pozz.
[cool]

vidim da se neki upće ne sekiraju što SNHO nestaje s burze. sad neće više biti niti to malo transparentnosti, a kad znate tko je gazda u SNHO-u, ne bih vam bio u koži
ali zanima me jedna stvar – koji vam je plan B kad za par dana nestane mogućnosti trgovanja dionicom SNHO-a na burzi? što ćete onda, prodavati dionice preko Njuškala ili na placu???
nevjerojatno kako olako shvaćate stvari
a ništa, sretno vam bilo [embarass]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

vidim da se neki upće ne sekiraju što SNHO nestaje s burze. sad neće više biti niti to malo transparentnosti, a kad znate tko je gazda u SNHO-u, ne bih vam bio u koži
ali zanima me jedna stvar – koji vam je plan B kad za par dana nestane mogućnosti trgovanja dionicom SNHO-a na burzi? što ćete onda, prodavati dionice preko Njuškala ili na placu???
nevjerojatno kako olako shvaćate stvari
a ništa, sretno vam bilo [embarass]

Meni se čini kako oni koji sad paničare i prodaju na ovim razinama stvari shvaćaju olako.

Ostoja je prije dva mjeseca nudio dionice koje vrijede 290 kn (toliko je priznao da vrijede što znači da zapravo vrijede puno više), a sad ljudi prodaju iste te za 100 kn.

Ti isti koji sad paničare nikada ne sudjeluju u radu glavne skupštine. Imali su prošle godine tri puta priliku sudjelovati pa se nisu pojavili. Ali znaju cviliti i paničariti i prodavati nizašto te tako svima drugima rušiti cijenu dionica.

Ja sam u SNHO 5-6 godina i nisam ih prodavao kad su bile ni 30 kn, a rješenje spora nije bilo na vidiku. Neću ih prodati ni sada po 100kn kada SNHO ima nekih 65% LRH. Dionice mi ne mogu otuđiti, a prodavati ću ih za puno više nego što je sadašnja vrijednost.

I VLHO je bio delistiran pa se nakon 4 mjeseca vratio na burzu. Ovo širenje panike i plašenje mogućnosti trgovanja samo putem oglasnika služi jedino otresanju malih dioničara.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/HRV962t9SE73RBj3t5SWTg==.pdf

Evo, nismo rebali dugo čekati da SNHO ponovno bude uvršten na burzu.

Znači NEMA PREKIDA trgovanja.

[thumbsup]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Lijepo su nas sve skupa zahebali s ovim manevrom, nema šta…..
U biti, uopće ne sumnjam da je planirano "delistiranje" bilo planirano od samog početka da se dionice skupe što jeftinije… [lol]

@kozmo, zelco i ostali

kao prvo hvala na jedinicama,
kao drugo, obzirom na višegodišnje iskustvo sa dionicom SN-a, mogao bih roman o tome napisati (ima još tu par kolega).
Reći da ova dionica ne vrijedi, da dolazi ledeno doba je stvarno pucanj u prazno. Prije su se znale voditi polemike o vrijednosti dionice SN-a, ali sada kada je u vlasništvo pridodana LRH, svaki razgovor je uzaludan.
Vrijeme će pokazati svoje. [thumbsup]
Da su zahebali pojedine ulagače sa ovim manervom, to je istina. Međutim, nije bilo neke velike prodaje u zadnje vrijeme. Brzopletost košta.
Pozz.

New Report

Close