SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nitko ne prodaje na ovako malim cjenama 🙂

hoće li ovo danas potegnuti gore……

netko prodaje

a sigurno nije ni Juhn a još manje Ostoja [rolleyes]

Ostala još 2 junaka i nešto siće na bidu…… [bye]

a tko će kupovati SNHO nakon svih ovih muljaža??….+ još ovo što se događa s klijentima Abacus brokera…. bježat što dalje od ZSE

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

a tko će kupovati SNHO nakon svih ovih muljaža??….+ još ovo što se događa s klijentima Abacus brokera…. bježat što dalje od ZSE
[/quote]

cemu siris nervozu među ulagace? ja sam i sam klijent abacus brokera i sve ok.. novac koji sam ulozio sam automatski odmah i stavio na kupnju i kupio sam sta sam mislio ; a ako mi je bas tolika frka da zelim to prodati treba mi ravno pola sata posla odjaviti navedene dionice i prijaviti ih u drugu brokersku kucu…

ajde, ajde, sad će naći kupca kad se raziđu po firmama pa ih odvojeno počnu prodavat. čemu skepticizam, kupac će dati realnu cijenu i sve će biti ok. dionica je podcijenjena, ali prodavat će se velikom kupcu po tržišnoj cijeni vrijednosti kompanije a ne burzovnoj vrijednosti…

očito se čeka petak 🙂

Makijaveli a šta to točno ti imaš ako Ostoja proda svoje dionice Nonulusa nekome a taj nema obvezu javne ponude? (u slučaju da uspije izglasati ovu odluku)

Čini mi se da nitko nije komentirao drugu točku dnevnog reda skupštine koja se meni čini još notornijom prijevarom od ove prve. Uprava (Ostoja i Marić) predlažu da se trezorske dionice, knjigovodstvene vrijednosti cca 38,5 mil HRK, zamijene za manjinski udjel u društvu Vicis d.o.o. čija je vrijednost približna nuli !!! Da li ja tu nešto krivo gledam ???

Molim komentar od nekog financijaša o vrijednosti tog udjela na tržištu ili kako bi se to već moglo uopće izračunati…

I ja pozivam sve dioničare na skupštinu i da budu razumni u davanju svojih glasova !

to bi se i moglo desiti
OSTOJA proda dionice npr.51% NONULUSA koji ima 51 % LIBURNIJE
i to je to oni kontroliraju LIBURNIJU, a mi mali najvjerojatnije nećemo dobiti ništa jer im i ne trebamo i tu smo potpuno beznačajni

to bi se i moglo desiti
OSTOJA proda dionice npr.51% NONULUSA koji ima 51 % LIBURNIJE
i to je to oni kontroliraju LIBURNIJU, a mi mali najvjerojatnije nećemo dobiti ništa jer im i ne trebamo i tu smo potpuno beznačajni

cek sorry cemu ta glupa naklapanja i predpostavke ,mrzim kad netko BEZ DOKAZA prica gluposti kako bi srusio cjenu dionice tj . ako lose mislite zasto jednostavno ne prodate ?? pa makar i sa minusom

Prekinuta glavna skupština dioničara zbog neprovedivosti glasovanja uzrokovanim tehničkim razlozima.

Ista zakazana za 9.prosinca u isto vrijeme.

Ipak ima humora u SN Holdingu. Svi smo se nasmijali do suza…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Prekinuta glavna skupština dioničara zbog neprovedivosti glasovanja uzrokovanim tehničkim razlozima.

Ista zakazana za 9.prosinca u isto vrijeme.

Ipak ima humora u SN Holdingu. Svi smo se nasmijali do suza…

Pa šta se u stvari desilo?
Nemaju kalkulator?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close