Za informaciju…
KSENIJA se dogovorila oko prodaje svoga dijela,tj našla je kupca
gospoda NOBILO i Mićo CARIĆ, navodno je cijena 500 kn po dionici
Sto to oni dijele u omjeru 75:25?
vjerojatno imovinu SNHO-a pa će ostoja i ksenija ostati gazde svatko u svojoj firmi, s time da će ostojina firma valjda imati 75% imovine sadašnjeg SNHO-a…kako god, pušiona za male dioničare koji će onda valjda dobiti neke sitne udjele u više firmi umjesto udjela u SNHO-u, a pitanje je kako će time poslije moći raspolagati jer SNHO je sada na burzi i dionice se mogu prodavati, a što će poslije biti samo nebo zna
vjerojatno imovinu SNHO-a pa će ostoja i ksenija ostati gazde svatko u svojoj firmi, s time da će ostojina firma valjda imati 75% imovine sadašnjeg SNHO-a…kako god, pušiona za male dioničare koji će onda valjda dobiti neke sitne udjele u više firmi umjesto udjela u SNHO-u, a pitanje je kako će time poslije moći raspolagati jer SNHO je sada na burzi i dionice se mogu prodavati, a što će poslije biti samo nebo zna
[/quote]
zašto pušiona?? daj mi definiraj to pušiona a ne bezveze naklapati
Za informaciju…
KSENIJA se dogovorila oko prodaje svoga dijela,tj našla je kupca
gospoda NOBILO i Mićo CARIĆ, navodno je cijena 500 kn po dionici
hahaha, ma kako da ne! cijeli SNHO sa svom imovinom trguje se po 140 kn po dionici, a 25% imovine SNHO-a koji će pripasti kseniji vrijedit će 500 kn???? [lol]
Ne znam tko si ali iznosiš čiste laži !!! Ostoja, Dolički i Marić su si našli partnere mafijaše što se vidjelo na zadnjoj skupštini !!! Ne znam da li si ti bio ali ja sam vidio mafijaše uz Ostoju a ne Kseniju Juhn ???
Nadam se samo da će što više ljudi doći na ovu skupštinu kako bi spriječili ove ilegalne malverzacije !!!
Nemojmo dopustiti da nas neki mangupi i opet po ne znam koji puta izigraju. Nama malim dioničarima zadnjih mjeseci nude puno toga, ali sve nešto – NENOVČANO. Pozivam sve male dioničare da se 02. prosinca okupimo u velikom broju i "okupiramo" Miramarsku 24. Pridobimo medijsku pozornost na svoju stranu i kažimo glasno da je došlo vrijeme za promjene
ponašanja i na Zagrebačkoj burzi.
Veseli i zdravi bili.
Vidimo se na Glavnoj skupštini 02. prosinca.
Nemojmo dopustiti da nas neki mangupi i opet po ne znam koji puta izigraju. Nama malim dioničarima zadnjih mjeseci nude puno toga, ali sve nešto – NENOVČANO. Pozivam sve male dioničare da se 02. prosinca okupimo u velikom broju i "okupiramo" Miramarsku 24. Pridobimo medijsku pozornost na svoju stranu i kažimo glasno da je došlo vrijeme za promjene
ponašanja i na Zagrebačkoj burzi.
Veseli i zdravi bili.
Očeš reeći – dividenda ,konačno ?
Daj bože! Osobno ne vjerujem u to. Ako netko zna gdje mogu i na koji način namaknuti novac,
neka kaže pa se na Skupšitni može izaći s prijedlogom. Bitno je našom brojnošću pokazati odlučnost
da im ne dopuštamo da oni između sebe podijele , a nama ostave samo maglu.
Još jednom pozivam:
Danas izvršena prijava za sudjelovanje na GS.
Najbolja je informacija iz prve ruke, zar ne?