SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za informaciju…

KSENIJA se dogovorila oko prodaje svoga dijela,tj našla je kupca
gospoda NOBILO i Mićo CARIĆ, navodno je cijena 500 kn po dionici

Sto to oni dijele u omjeru 75:25?

vjerojatno imovinu SNHO-a pa će ostoja i ksenija ostati gazde svatko u svojoj firmi, s time da će ostojina firma valjda imati 75% imovine sadašnjeg SNHO-a…kako god, pušiona za male dioničare koji će onda valjda dobiti neke sitne udjele u više firmi umjesto udjela u SNHO-u, a pitanje je kako će time poslije moći raspolagati jer SNHO je sada na burzi i dionice se mogu prodavati, a što će poslije biti samo nebo zna

Sto to oni dijele u omjeru 75:25?

vjerojatno imovinu SNHO-a pa će ostoja i ksenija ostati gazde svatko u svojoj firmi, s time da će ostojina firma valjda imati 75% imovine sadašnjeg SNHO-a…kako god, pušiona za male dioničare koji će onda valjda dobiti neke sitne udjele u više firmi umjesto udjela u SNHO-u, a pitanje je kako će time poslije moći raspolagati jer SNHO je sada na burzi i dionice se mogu prodavati, a što će poslije biti samo nebo zna
[/quote]

zašto pušiona?? daj mi definiraj to pušiona a ne bezveze naklapati

Za informaciju…

KSENIJA se dogovorila oko prodaje svoga dijela,tj našla je kupca
gospoda NOBILO i Mićo CARIĆ, navodno je cijena 500 kn po dionici

hahaha, ma kako da ne! cijeli SNHO sa svom imovinom trguje se po 140 kn po dionici, a 25% imovine SNHO-a koji će pripasti kseniji vrijedit će 500 kn???? [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti investicijski savjet za ulaganje

Ne znam tko si ali iznosiš čiste laži !!! Ostoja, Dolički i Marić su si našli partnere mafijaše što se vidjelo na zadnjoj skupštini !!! Ne znam da li si ti bio ali ja sam vidio mafijaše uz Ostoju a ne Kseniju Juhn ???

Nadam se samo da će što više ljudi doći na ovu skupštinu kako bi spriječili ove ilegalne malverzacije !!!

Nemojmo dopustiti da nas neki mangupi i opet po ne znam koji puta izigraju. Nama malim dioničarima zadnjih mjeseci nude puno toga, ali sve nešto – NENOVČANO. Pozivam sve male dioničare da se 02. prosinca okupimo u velikom broju i "okupiramo" Miramarsku 24. Pridobimo medijsku pozornost na svoju stranu i kažimo glasno da je došlo vrijeme za promjene
ponašanja i na Zagrebačkoj burzi.

Veseli i zdravi bili.
Vidimo se na Glavnoj skupštini 02. prosinca.

a za početak bi i bilo ok da se maknu ovi nalozi kod kojih je razlika par lipa….

Nemojmo dopustiti da nas neki mangupi i opet po ne znam koji puta izigraju. Nama malim dioničarima zadnjih mjeseci nude puno toga, ali sve nešto – NENOVČANO. Pozivam sve male dioničare da se 02. prosinca okupimo u velikom broju i "okupiramo" Miramarsku 24. Pridobimo medijsku pozornost na svoju stranu i kažimo glasno da je došlo vrijeme za promjene
ponašanja i na Zagrebačkoj burzi.

Veseli i zdravi bili.

Očeš reeći – dividenda ,konačno ?

Daj bože! Osobno ne vjerujem u to. Ako netko zna gdje mogu i na koji način namaknuti novac,
neka kaže pa se na Skupšitni može izaći s prijedlogom. Bitno je našom brojnošću pokazati odlučnost
da im ne dopuštamo da oni između sebe podijele , a nama ostave samo maglu.

Još jednom pozivam:

Kako glasi prijedlog malih dioničaara za skupštinu ?

Danas izvršena prijava za sudjelovanje na GS.
Najbolja je informacija iz prve ruke, zar ne?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Kao što reče FORTUNA. Najbolja je informacija iz prve ruke.
I ja sam dana izvršio prijavu za sudjelovanje na GS.

New Report

Close