SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Isprika za prethodni post, krivo sam izračunao (broj dionica mi je bio kriv):

NCAVPS: 136,7 po dionici
P/NCAVPS: 124,36%

Ali zato:
EPS (2010): 172,09 kn/dionici
Zadržana dobit: 109,84 kn/dionici
Rezerve iz dobiti: 22,77 kn/dionici
——————————————
Sve zajedno: 304,7 kn/dionici

Baš je lijepo vidjeti ovako jaku kupnju, i šuplju prodaju… Ipak, najpametnije se strpiti dok trezor ne krene u akciju 😉

(prošle godine su transakcije išle po 240,00kn)

Investor na svoj način interpretira kupnju….kod njega ne naime, nalog na 100 ispod onog na 60kn….
[lol]

Najbolje ponude [ SNHO-R-A ]
Kupnja Cijena
309

170,16
100

170,15
304

170,14
500

170,01
1809

170,00
457

160,01
500

160,00
60

158,02
10

155,16
361

155,12
106

155,08
41

150,55
100

150,14
100

150,10
77

148,01
50

146,80
100

100,01
10

100,00
1

60,01
10

100,00

Vidim da na vecernji.hr još nema, valjda će staviti ujutro, ali u večerašnjem (prvom) plavom večernjaku, na 14. stranici stoji razgovor s Miodragom Kostićem:
"Pratim barem tri hrvatska hotelijera, obavljamo dubinsku analizu. Zanima nas Istra, odnosno Opatija, i možda Poreč i Rovinj. U Dalmaciji Zadar i Dubrovnik".

S obzirom na navedena mjesta, postaje zanimljivo razmišljati o čemu je riječ. Nekako ne vjerujem da za Poreč misli na RIVP (koja upravo okrupnjava HRBC i ZLTO pod svoje), valjda ne bi KORF prodao ono što pažljivo skuplja?)
Za Rovinj je pretpostavljam jasno, MAIS.
Ostaje Opatija, koju je prvu spomenuo: Tu imamo JLH i LRH. S obzirom da Lukšić obavlja dubinsko snimanje JLH, čovjek bi rekao da ostaje jedino LRH.
Ili možda Lukšići misle sve svoje (PLAG, ATLN, možda i JLH) prepustiti njemu? Ne vjerujem…
Valjda će ujutro članak biti dostupan i online.

zasto se na ovoj dionici ništa ne dešava, a na korf-u svi samo po asku lupaju… turizam i jedno i drugo, s tim da je ovo po FA daleko bolja dionica.. ah..

"Na burzi je sve moguće - čak i ono što je logično." Andre Kostolany

zasto se na ovoj dionici ništa ne dešava, a na korf-u svi samo po asku lupaju… turizam i jedno i drugo, s tim da je ovo po FA daleko bolja dionica.. ah..

Ovo je još prošle godine odradilo što je trbalo s 60 kn na 160 kn. Prošla baba s kolačima…
Ne može se ovo ni uspoređivati s KORF-om.

Na zalost, tu ste u pravu…..
Da mi ovdje imamo takvu propagandu, kakva se širi na KORFu i konstatnu rasteću podršku na bidu jačeg investitora, već bi bili ne na 240, nego barem na 300…..

ma meni se ovo čini daleko podcjenjenom dionicom, te smatram da ona ima još dosta za odraditi.
bez obzira na nisku likvidnost. zapet će za oko ona nekome većem investitoru.

Na zalost, tu ste u pravu…..
Da mi ovdje imamo takvu propagandu, kakva se širi na KORFu i konstatnu rasteću podršku na bidu jačeg investitora, već bi bili ne na 240, nego barem na 300…..
[/quote]

Ne može to tako, ne idu dionice na brojke koje vi god zamislite 240, 300, 400.
KORF je u odnosu na ovo još uvijek bolja prilika, ali tko zna možda jednog dana i jedna i druga postanu "blue chipovi"! [rolleyes]

haha!!
korf je mala beba što će tek ovdje biti.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Dionice rastu i padaju…
nisu uvijek na "pravoj vrijednosti"
To čini priliku za zaradu…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

pa ovo se prodaje na 0,55 booka, a korf je već na preko 0,75 booka..

New Report

Close