SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hehehe… očito su neki prodali pa sad svima koji misle da neće pasti dijele jedinice…
pa kolege s jedinicama morat ćete kupovati ipak po malo višoj cijeni…

Kolega, danas je bilo itekako vidljivo da se lupa po bidu samo zbog pokušaja rušenja cijene.
187 komada po bidu, od kojih zadnjih 57 ostaje na asku na 175kn još barem par minuta i tek tada, nakon što vidi da nije izazvao daljnju željenu reakciju, uklanja nalog…..
Možda računa na popunjavanje gapa do 163…..što je lako moguće sa ovako klimavim bidom, ali na mizernom prometu…..
Ipak, TA ukazuje da se struže po dnu u ovoj fazi pa je zaista teško očekivati značajnije spuštanje, ali ovakvim jadnim trgovanjem ovo stanje teoretski može trajati unedogled…..

nema tu više povratka-dionice lrh su prebačene i to je to. jeb… vas ta na 2000kn prometa

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

nema tu više povratka-dionice lrh su prebačene i to je to. jeb… vas ta na 2000kn prometa

za LRH tko zna što će biti…
prati li tko ovu aferu s obitelji Cetinski i kako su navodno zamračili Danku Končaru preko 30 mil. EUR kroz fiktivne napumpane cijene nekretnina?
to je interesantno jer ide priča da je i SNHO na sličan način kupovao velike komplekse zemljišta u ROvinju kao građevinsko po nerealno visokim cijenama? [undecid]

zanimljivo koliko se netko trudi srušiti cijenu…samo treba pogledati gdje se nalaze veliki nalozi i kako se stavljaju i povlaće…
a također su tu i negativni komentari o SNHOu…trebali su već naućiti da je u SNHO ekipa koja ne prodaje tako lako i ako žele doći do dionica morati će podići ljestvicu…
ništa neće biti s LRH osim što će ga SNHO preuzeti u cijelosti, osim vjerojatno dijela koji je kod Opatije…

nije mi jasno zašto netko sad prodaje i ruši cijenu, jer bilo kako se razriješila trenutna situacija SNHO će profitirati…a osim toga zašto nisu prodali kad je bio 240kn a ne sad na 175, jer ako si držao na 240 i mislio da će rasti zašto to isto ne misliš na 175???

Objavljena je famozna ekspertiza…počela su se postavljati i pitanja zakonitosti stjecanja dionica LRH od stran SNHO, zapravo zakonitosti ukupnog potraživanja SNHO-a i KORF-a prema državi…a kapital ne voli rizik i moguće ružne završetke i na vrijeme počne bježati van [rolleyes]
[/quote]

tko postavlja pitanja…nekoliko ljudi na forumu…nema nikakve šanse da SNHO više izgubi LRH, osim ako država ne želi izgubiti daleko više novca i od sebe napraviti još manje transparentnu državu…naravno, ako je to uopće moguće…smiješne su mi uopće takve iluzije da bi država mogla dvaput poništiti dogovor…

[/quote]
Mislim da ste u pravu i da Država vjerovatno neće dvaput poništiti ugovor.
Možda Uskok nešto napravi po tome pitanju?
No SNHO neće jeftino proći u javnoj ponudi kako je "planirano"!
To ne ide u prilog rasta cijene SNHO-a nego vodi dodatnom padu cijene.Zar ne?
Pozdrav

nije mi jasno zašto netko sad prodaje i ruši cijenu, jer bilo kako se razriješila trenutna situacija SNHO će profitirati…a osim toga zašto nisu prodali kad je bio 240kn a ne sad na 175, jer ako si držao na 240 i mislio da će rasti zašto to isto ne misliš na 175???

Objavljena je famozna ekspertiza…počela su se postavljati i pitanja zakonitosti stjecanja dionica LRH od stran SNHO, zapravo zakonitosti ukupnog potraživanja SNHO-a i KORF-a prema državi…a kapital ne voli rizik i moguće ružne završetke i na vrijeme počne bježati van [rolleyes]
[/quote]

tko postavlja pitanja…nekoliko ljudi na forumu…nema nikakve šanse da SNHO više izgubi LRH, osim ako država ne želi izgubiti daleko više novca i od sebe napraviti još manje transparentnu državu…naravno, ako je to uopće moguće…smiješne su mi uopće takve iluzije da bi država mogla dvaput poništiti dogovor…

[/quote]
Kolega,
Varate se ako mislite da je nekoliko ljudi na forumu beznačajna snaga. Osnovana je udruga dioničara, stvar će se riješti, ovako ili onako, na kraju možda cijela stvar završi i na sudu, pa pogledajte tko je sve u Remetincu…lov u mutnom više ne prolazi!

Kamelija, simbol Opatije!

budimo iskreni…nikome nije u interesu ponovno rušiti ovaj dogovor…
a to što je nekolicnina trenutno u Remetincu niš ne znaći dok ne bude osude i primjerene višegodišnje kazne…samo pogledajte političare koji se na tv-u hvale kako su lagali i nitko niti ne pomišlja maknuti ih sa scene…zar mislite da se preko noći nešto promjenilo?
SNHO će vjerojatno morati malo više iskeširati za LRH, ali LRH i vrijedi puno više od ovoga sada.
Ne vidim kako činjenica da je SNHO dobio LRH koja je kvalitetna tvrtka može biti razlog za pad cijene…
Pa SNHO je na ovim razinama bio i prije nego što je donesena odluka, a kad se stvari razriješe i stiša buka ide se samo gore…
A ovo negativno pisanje, silne jedinice i zanimljivi nalozi na prodaji za mene je samo dokaz da neki žele kupiti jeftinije…
ovo je moje mišljenje i nitko se ne mora slagati sa njim…

Kako ga jučer digli sa 20 komada 5%….tako ga danas spuštaju istom količinom za 7%……
koja smijurija od trgovanja…. [lol]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Sw0c8LcoafiqOTb6jt1D4g==.pdf

smanjenje temelnjog kapitala. [lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Zašto?

ovaj s ovih 500 komada je dobro poguro u negativu…baš me zanima koliko bi bio tu da netko počne kupovati…
izgleda da prodaju ovi što su kupovali po 240…;))

Meni se, pak čini, da se neki ovdje upuštaju u one stare, prokušane šahovske strategije……
žrtvuj lovca ili konja da bi protivniku uskoro uzeo kraljicu… [smiley]

New Report

Close