SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ove jedinice me vesele.
Nekome smetaju moja zapažanja, ali svi grafovi na TA pokazuju da sam u pravu.

Letvica ide preko sadašnjih cijena!

Glupo je citirati samog sebe, ali.. [thumbsup]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

TIHA VODA brege dere

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

opet čišćenje pred kraj…. [thumbsup]

nema više drhtavih ručica za prodaju.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Ako sn holding bude morao dati visoku ponudu za lrh i tada će morati pumpati vrijednost dionica snho koje će možda morati dati banci kao kolateral. Ovdje stvari dobro stoje

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

kolege svaka čast
treba pošteno priznat poraz

onda kolega pridružite se… [thumbsup]

kolege svaka čast
treba pošteno priznat poraz

kolega "101" mislim da na LRH nije poraz,
da je, već bi se sve znalo.Ovako, kolega Drazenni obavlja izvrstan posao u ime udruge (čiji sam i ja član) i mislim da će na kraju i LRH biti na zadovoljstvo svih malih dioničara.
Mislim da je kolega "sokolić" vrlo blizu istine što se tiče kolaterala, a 100% je u pravu da stvari ovdje stoje izvrsno.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

koje čišćenje [thumbsup]

koje čišćenje [thumbsup]

Egzaktli. [thumbsup]

ovo se zove kupovina ! [thumbsup]

Nešto mi tu sad sa ovim čišćenjem nije baš jasno. Jutros je na prodaji bilo oko 16000 komada od 217 pa do 1000 kuna.
Sad ne znam ako sam dobro pratio, ali tijekom cijelog dana na prodaji nije bilo više od 16000 komada, da bi sada na kraju bilo protrgovano oko 16000 komada a cijena otišla "samo" do 240. Nakon čišćenja na prodaji je oko 8000 komada. Dakle ovo je neko namjerno postavio ogromnu količinu na prodaju do 240 netom prije ovog čišćenja. Jesam li u pravu ili mi je nešto promaklo?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

za arhivu:

SN HOLDING D.D./REDOVNA DIONICA SNHO-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VICIS D.O.O. 505.188 18,57 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. JUHN BOJAĐIJEV KSENIJA 391.584 14,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OSTOJA DARKO 362.349 13,32 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PECTORA D.O.O. 314.012 11,54 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. BAJAKIĆ RATKO 160.531 5,90 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. MARIĆ JOŠKO 110.130 4,05 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. VELIFER D.O.O. 104.075 3,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SN HOLDING D.D. (1/1) 52.250 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN/SPAČVA D.D. VINKOVCI 16.257 0,60 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 13.120 0,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 74,61

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close