Kratkoročno ne, ali do 31.12. oni moraju potrošiti predviđenu lovu za cca.260.000 dionica ako ne žele
prijaviti veliku dobit i platiti porez.Zato malo strpljenja molim.Bit će sve na svom mjestu u pravo vrijeme. [cool]
Ne prodajte svoje dionice po ovako niskim cijenama. [lol]
[/quote]
Meni se čini da to znači da možemo očekivati samo loše vijesti iz sn-a i nekog ko će svaki dan skupit sve šta ima do 200 možda 220. Vjerojagtno će tako do kraja listopada. Mislim da nakon toga dižu cijenu. Meni ne zcvuči loše, nedajte se obeshrbrit eventualnim lošim vijestima.
Cijena na burzi ovisit će o sadašnjim malim dioničarima
Ne prodajte svoje dionice po ovako niskim cijenama. [lol]
Izgleda da je nekom usfalilo za ljetne radosti, pa se odlučio riješiti svog paketića….
Eh, da nam je barem malo više takvih…… [wink]
Izgleda da nekome tko prati ovu dionicu smeta što se citira zakon.
Jedinice na mojim postovima to očito potvrđuju. [smiley]
U 15:25:53 – 104 komada po bidu SNHO
U 15:26:26 – 104 komada bo bidu VLHO
….koordinirana akcija na dva fronta….. [lol]
]Kratkoročno ne, ali do 31.12. oni moraju potrošiti predviđenu lovu za cca.260.000 dionica ako ne žele
prijaviti veliku dobit i platiti porez.Zato malo strpljenja molim.Bit će sve na svom mjestu u pravo vrijeme. [cool]
mislim da će prvo pokušati jako spustiti cijenu dionice prije nego što ih krenu otkupljivati.
]Kratkoročno ne, ali do 31.12. oni moraju potrošiti predviđenu lovu za cca.260.000 dionica ako ne žele
mislim da će prvo pokušati jako spustiti cijenu dionice prije nego što ih krenu otkupljivati.
[/quote]
Koji su to istrumenti koji bi im pomogli, naprosto i da to učine, neće im biti od koristi, jer na taj način ne mogu skupiti više od 10-ak k kom.
Ne bi me čudilo da sve ovo opet krene u krug [proud]
Srdačan pozdrav
Znate li vi ljudi da na ovoj dionici postoji gap na 70 kn, igrate se s vatrom!
ajd, bar se jednom slažemo [lol]
[lol] [rolleyes] [wink]
ajd, bar se jednom slažemo [lol]
[/quote]
Kada pretendiraš na drugu stranu, sigurno se slažeš [lol]
Srdačan pozdrav
Navodno i na VLDS ima jedan na negdje 205kn……
Nažalost, mislim da ni naša djeca neće doživjeti da se oni popune…… [tongue]
Kolega, bolje se vi držite vaše OPTE……tamo vam je zagarantirana zarada jednom u idućih 50-tak godina…..
[lol]
Navodno i na VLDS ima jedan na negdje 205kn……
Nažalost, mislim da ni naša djeca neće doživjeti da se oni popune…… [tongue]
Kolega, bolje se vi držite vaše OPTE……tamo vam je zagarantirana zarada jednom u idućih 50-tak godina…..
[lol]
[/quote]
Sprdali ste vi mene kad sam u jesen prošle godine spomenuo gap na VLDS-u na 18 kn, lijepo se popunio.
[proud]