SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naivni su pohitali skidati po 200 kn, ali su ih iskusni ulagači fino nakitili
po svemu sudeći, za par dana vidjet ćemo SNHO opet na 150 kn

kolega hodor,
vi mislite da je netko ko je danas skinuo 1500 kom po 200 kn naivan?
[lol]
Ja mislim da taj zna računati i da ćete to uskoro i vidjeti,a vi čekajte na 150.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

kolega voda volio bi da mi opišete svoju logiku. Ako pribrojimo dionici snho-a vrijednost lrh-a dobijamo zbroj od nekih 310kn, a snho se trži na 200kn, dok je veliki upitnik hoće li ove godine uopće poslovati pozitivno. Po mom neće, jer su im dosadašnji rezultati slabi, a sada im prestoji još i ulaganje

Vrijednost SNHO je bliže 400 kn nego 310, nakon što dobiju i preostalih 4% LRH.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. SN HOLDING D.D. 173.673 57,39 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun OPATIJA, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 11.332 3,74 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.707 0,56 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.659 0,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ABANKA D.D. 1.458 0,48 Osnovni račun LJUBLJANA, SLOVENIJA
7. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
8. KD BANKA D.D. 1.219 0,40 Osnovni račun LJUBLJANA, SLOVENIJA
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.202 0,40 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 814 0,27 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 89,21

Only God, Muammar and Libya!

kolega voda volio bi da mi opišete svoju logiku. Ako pribrojimo dionici snho-a vrijednost lrh-a dobijamo zbroj od nekih 310kn, a snho se trži na 200kn, dok je veliki upitnik hoće li ove godine uopće poslovati pozitivno. Po mom neće, jer su im dosadašnji rezultati slabi, a sada im prestoji još i ulaganje

Mišljenja sam kako glavni razlog iskrcaja 10-ak k kom jest naplata pozicija i solidna zarada i prepuštanje dionicama investitorima srednjoročnog ulagačkog kursa, u prijevodu do 5 godina (max).

LRH, ako uračunamo "premiju " od 11k kom koje su na dispoziciji uz određene uvjete nepoznate javnosti zaključujem kako jedino SNHO profitira ovime.

Oprostite na lošem hrvatskom, jer duže vrijeme živim u inozemstvu.

Srdačan pozdrav

Matematika je nemilosrdna nauka.1+1 uvijek su 2.Ako pitate filozofe i prevrtljivce, oni će vam za
1+1 naći sto drugih rješenja, ali rezultat je uvijek 2.
Tako je i kod SNHO kolega.Momentalno Vi računate da LRH vrijedi cca 2250 kn, a pitajte Ostoju bi li Vam po toliko prodao!Vrijednost LRH je puno veća nego 2250 kn po dionici i to znaju svi koji znaju
računati, a to što joj cijena na burzi momentalno nije veća ima više razloga koji su nam svima poznati.Čak i po ovim mizernim vrijednostima dionice LRH, kolega OBERST vam je dao točniju računicu vrijednosti SNHO nego je vaša, ali vaše nastojanje za krivom prezentacijom je nevjerojatna.
Mislim da većina onih koji nešto znaju izračunati ovu će dionicu jedino dokupljivati, a ne prodavati.
Ja svoje nisam prodao niti neću na ovim razinama.
[smiley]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

I još nešto zaboravih reći kolegi KANABIS-u,

SNHO će ove godine poslovati izuzetno pozitivno, jer i sama LRH posluje pozitivno i još bolje nego prošle godine, a za investicije koje treba napraviti u LRH (ako ne nađu strateškog partnera) u HBOR-u
na temelju vlasništva nad LRH može dobiti love koliko hoće.
Možda ste zaboravili, ali LRH zbog situacije neriješenog vlasništva u kojem je bila do sada, nema kredita a sve nekretnine su sređene 1/1.

LRH, ako uračunamo "premiju " od 11k kom koje su na dispoziciji uz određene uvjete nepoznate javnosti zaključujem kako jedino SNHO profitira ovime.

Srdačan pozdrav

O kakvoj ti PREMIJI zboriš?
Državi nije u interesu biti beznačajan dioničar u LRH stoga se osigurala na način da SNHO mora preuzeti i te dionice.
To će za SNHO značiti značajan odljev kapitala – sumnjam da je cijena 2,1k – bit će višestruko više!
Nije dobro za SNHO!

Vrijednost SNHO je bliže 400 kn nego 310, nakon što dobiju i preostalih 4% LRH.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. SN HOLDING D.D. 173.673 57,39 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun OPATIJA, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 11.332 3,74 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.707 0,56 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.659 0,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ABANKA D.D. 1.458 0,48 Osnovni račun LJUBLJANA, SLOVENIJA
7. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
8. KD BANKA D.D. 1.219 0,40 Osnovni račun LJUBLJANA, SLOVENIJA
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.202 0,40 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 814 0,27 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 89,21

Diskont drugih bivših PIF-ova(uključujući sestrinski KORF)na burzi je 70% i više!!!
Stoga veliki oprez!!!
Pozdrav

ima li kakvih novosti jutros?

Srdačan pozdrav

O kakvoj ti PREMIJI zboriš?
Državi nije u interesu biti beznačajan dioničar u LRH stoga se osigurala na način da SNHO mora preuzeti i te dionice.
To će za SNHO značiti značajan odljev kapitala – sumnjam da je cijena 2,1k – bit će višestruko više!
Nije dobro za SNHO!
[/quote]

Premija je bila pod navodnicima.

Na ovo sam mislio: 3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 11.332 3,74 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

To će im pripasti ako ne budu prodavali dionice određen vremenski period, nešto slično kao kod INE i HT-a.

Srdačan pozdrav

bolje da su to pripisali malim dioničarima koji sve ove silne godine drže tu dionicu

Pih, zamrla tema. A bas me zanimalo prepucavanje na ovoj temi jer sve ostalo stoji, jedino se ovdj nesto dogadja, a nitko ni A. Bas ste dosadni….

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

New Report

Close