pa da po logici stvari važnija je najava ili špekulacija, od toga da je snho sada zaista dobio 54% lrh. Vjerojatno bi cijena bila puno veća da je opet bila neka špekulacija
Dobili su 54% sada, ali su zapravo dobili 58,58%. Sve od HFP-a.
"U istoj Obavijesti navodi se da je temeljem Sporazuma s Hrvatskim fondom za privatizaciju, Ivana Lučića 6-8, Zagreb, sklopljenim dana 23. srpnja 2010.g., SN Holding d.d., Zagreb, stekao 177.273 dionice Liburnia Riviera Hoteli d.d., Opatija, od čega je odmah preneseno 165.941 dionica, dok će preostalih 11.332 dionice biti prenesene kada nastupi odgodni uvjet predviđen istim Sporazumom. Prije sklapanja Sporazuma s HFP-om, SN Holding d.d., Zagreb je imao 7.732 dionice te s novostečenim dionicama, sada ima ukupno 185.005, što čini ukupno 61,13 % svih dionica s pravom glasa društva Liburnia Riviera Hoteli d.d., Opatija."
http://www.zse.hr/default.aspx?id=31723
odgodni uvjet – možda moraju zadržati LRH neko vrijeme pa će onda dobiti i ovu razliku? kao ina i ht, bonus dionice za držanje [tongue]
ja ljudi vas ne razumijem.
jednostavan izracun 185005 broj dionica lrh koje ce imati u vlasnistvu snho pomnozite sa trzisnom cijenom i dodajte lovu koju su dobili, pomnozite sa brojem dionica snho i dobit cete cifru koliki je udio lrha u dionici snho.
sad ljudi pricaju kriza je. pa ja vas pitam da nije kriza koliko bi vrijedila jedna dionica lrh.
dali bi ista vrijednost snho paketa lrha bila u ovoj krizi i da nije kriza
Još jedan stvar kada smo već kod SN holdinga i njegovih obaveza.
Kanabis je spominjao dugovanje građevinarima, te mogućnost prodaje određenih lokaliteta kako bi se zatvorila financijska konstrukcija.
Informacije koje ja imam , govore mi da baš i nije to razlog, jer naprosto interes je velika (inozemstvo), a problem su dozvole i dogovori oko detalja ugovora, s time da je gazda odlučio stopirati investiciju. Ne govorimo o iznosima od 5-10 mil€, već manji iznosi.
http://www.snholding.hr/hr-HR/16172.aspx
http://www.snholding.hr/hr-HR/16211.aspx
Ova potonji link će biti namijenjen za klijentelu koja voli golf, iako mnogi ne znaju u blizi će se raditi golf tereni, praktički u susjedstvu.
Sjetite se kada je SN holding bio 30 kn, što su mnogi pričali , doći će on natrag i do 160 neupitno, no zapitajte se kada treba puniti košaru bez velike buke, znajući što Vas čeka.
Srdačan pozdrav
Vidim da je jurašnje odblokiranje nakon svega 30-tak minuta bila iznimka…..
Opet se vraćamo staroj, dobroj praksi SNHOa da blokada traje cca 2 sata…..
Ima li toga na bilo kojem drugom tržištu? [angry]
ne znam, već odavno razmišljam da njih sve treba smijeniti. Jučer sam otišao na kavu, reko bar 1h će bit blokirano, kad ono klinac…….baš sam se iznenadio, a danas ga drže puna 2h, ako im nešto nije jasno, mogu kontaktirati mene
Čini mi se da oni pošalju upit i kad se uprava očituje onda se dalje postupa po tome, odnosno ako se uprava ne očituje onda nakon 2 sata skinu blokadu [lol]
Ajmo ljudi, prodajte što jeftinije, placa opet radi…nema više blokade…
oni koji su mislili prodat su to vjerojatno već učinili, a ovo je sada navlakuša na što jeftiniji dokup, pa onda ponovo rast do nekih 210
naivni su pohitali skidati po 200 kn, ali su ih iskusni ulagači fino nakitili
po svemu sudeći, za par dana vidjet ćemo SNHO opet na 150 kn
naivni su pohitali skidati po 200 kn, ali su ih iskusni ulagači fino nakitili
po svemu sudeći, za par dana vidjet ćemo SNHO opet na 150 kn
Zašto naivni – sve to bu sjelo samo treba čekati.
S druge strane ima tu još dosta nepoznanica, kao što sam i pokušavao upozoriti.
Vrijeme će pokazati.