Uzeo digitron u ruke, jer matematika nikad ne laže.
Trenutni book SNHO prije sporazuma s HFP-om bio je cca 150,00 kn.
Kad se tome doda 54,83% LRH + 162,1 milijun kuna keša = cca 246,00 kn po dionici SNHO dobijemo da bi novi book bio nekih 396,00 kn, odnosno ovo se trži sada na 0,5 booka.
Kad se tome doda 54,83% LRH + 162,1 milijun kuna keša = cca 246,00 kn po dionici SNHO dobijemo da bi novi book bio nekih 396,00 kn, odnosno ovo se trži sada na 0,5 booka.
treba znati da se pifovi ni u najbolja vremena nisu tržili iznad 70 % NAV-a. Pridodajmo recesijski diskont i eto nas na ovoj cijeni.
treba znati da se pifovi ni u najbolja vremena nisu tržili iznad 70 % NAV-a. Pridodajmo recesijski diskont i eto nas na ovoj cijeni.
[/quote]
Istinu zboriš, ali mene je prvenstveno zanimalao koji je ustvari vrijednosni efekt samo ovih 54% LRH i ovo nešto sitno keša [proud]. Na imovini vrlo velik, na cijeni jako mali [lol]
Sve postove, misli, analize i kalkulacije glede cjene SNA podržavam, moj kalkulator je čak nešto izračunao i 412,80 kn po dionici, međutim treba poznavat i psihologiju tržišta.
Jedna od prvih stvari koju većina ulagača gleda je i najniža cijena unazad 2 godine, a SNHO je bio na 60 – 70 kn, sad 200, taman da je dobio miljardu $$, to za neke onako odokativno djeluje pa gle 3 x narasto, ma neću ulazit…kužite!!!
pR. ATLN, DDJH,….Znam da je neusporedivo al poglegajte knjigovodstvenu vrijednost!
A ako uđem u analizu tržišta, crobija, trenda…jasno je da je 200 ok u ovom trenutku..za NEKE NAŽALOST
[thumbsup]
Super zarada danas
Ali gap do 162 se mora popuniti
Tako da imate moju punu podršku na bidu
Zagrebačka burza: Stampedo na SN Holding, katastrofa INGRA-e!
http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-stampedo-na-sn-holding%2c-katastrofa-ingra-e!,86714.html
gledam verdijevu dokumentaciju i mislim da je na kraju cijena malo previše spuštena, eh što radi strah
Kolega kanabis – dimna stabljiko, to su vam je do 186 srušili oni koji su kupili na 234 – 240 kn, čak sam siguran u to+
ne znam kolega ing, stvarno danas ima čudnih ulagača. Ti su vjerojatno kupovali i hgspot po 40kn, svugdje žele sudjelovati
ne bu dobro, dobra vijest danas je iskorištena za iskrcaj, a sad budu ovi naivci koji su se danas greškom ukrcali počeli iskrcavat ide ovo nazad na 150 kn…samo problem je što nema nove nagodbe da opet digne SNHO na 200 kn…zato kad vani zacrveni, ovaj put ide SNHO još niže tam do 110-120 kn di će dugo ostati