nisam kolega ing moj ulaz je 80 90% i 160 10%. Bio sam jutros na kupnji, ali se negdje 2min do 10 pojavio nalog na 200kn, pa sam otišao prošetat [cool]
Sad mi je lakše, ja sam se dosta emotivno rasto od svojih 550 komada al ne tako dobar prosjek ulazka, 104,12 kn….
PS Nažalost, ova nagodba je odradila svoj dio za sada….
Po nekim građevinskim insajd kuolarima priča se da Ostoji treba dosta love za neke dugove, nisam htio više provoditi vremena sa njegovim dionicama…
Izrečeno nema direktne veze sa SNom al igra je opaka
LP
ni meni kolega ing nije bilo lako napustiti ovo što već čekam 10-tak mjeseci. Iako sam do sada bio 90% u dionicama, sada sam zbog lrh i snho 50% u kešu i nemam neku ideju gdje dalje
ja ušao danas na 200 i kad sam vidio da ide pad prodam i opet uđem na 200 i sad sam unutra. ovaj koji je polupao do 190 imao je misiju istu kao i ovaj s hiljadarkom. e sad, ja sam se vodio logikom da je kupnja na 200 danas zapravo kupnja na granici negativne blokade sutra ali eto ode na 186 uslijed panike.
ja sam htio pokupit jutros sve do 200, ali je bilo puno zainteresiranih. U slučaju da dionica još malo padne, vratit ću se jednim dijelom u nju, jer ipak sad ona ima biser jadrana. Mislim da je fer vrijednost za nju u ovakvoj situaciji oko 200kn, no ulaganjem u lrh ili pronalaženjem kupca za lrh, ovo ide blizu 300
ja nisam ni ušao ni izašao……….čekam [thumbsup]. Moj target se neće promijeniti.
Bili smo svjedoci pisanja da sn nikada neće dobiti liburniju, da ne postoji dug države prema sn, da će ostoja u zatvor…….A gle sad!
Do nedavno se pisalo da ovo ne vrijedi ni 20 kuna. Sada se piše da ne vrijedi 180 kuna.
kolega vaš target je neki megalomanski od 350-400kn? Ne kažem da jednog dana snho neće toliko vrijediti, sada tek za to ima nade pošto imaju lrh. No opet do tada možda ima i drugih prilika
za evidenciju….
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VICIS D.O.O. 505.188 18,57 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. JUHN BOJAĐIJEV KSENIJA 391.584 14,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OSTOJA DARKO 362.349 13,32 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PECTORA D.O.O. 314.012 11,54 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. BAJAKIĆ RATKO 160.531 5,90 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. MARIĆ JOŠKO 110.130 4,05 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. VELIFER D.O.O. 104.075 3,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SN HOLDING D.D. (1/1) 46.374 1,70 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN/SPAČVA D.D. VINKOVCI 16.257 0,60 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 13.220 0,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 74,40
ja nisam ni ušao ni izašao……….čekam [thumbsup]. Moj target se neće promijeniti.
Bili smo svjedoci pisanja da sn nikada neće dobiti liburniju, da ne postoji dug države prema sn, da će ostoja u zatvor…….A gle sad!
Do nedavno se pisalo da ovo ne vrijedi ni 20 kuna. Sada se piše da ne vrijedi 180 kuna.
Sviđa mi se Vaš stav i podupirem ga.
Srdačan pozdrav
[thumbsup]
ni meni kolega ing nije bilo lako napustiti ovo što već čekam 10-tak mjeseci. Iako sam do sada bio 90% u dionicama, sada sam zbog lrh i snho 50% u kešu i nemam neku ideju gdje dalje
što dalje, što dalje, kolega, to bolje, to bolje
kolega vaš target je neki megalomanski od 350-400kn? Ne kažem da jednog dana snho neće toliko vrijediti, sada tek za to ima nade pošto imaju lrh. No opet do tada možda ima i drugih prilika
Da li je target megalomanski ili nije ovisi sa kojeg kuta ga promatraš. Sve je ostvarivo.
Na temi LRH puno kolega je uvjereno da je prava cijena LRH kud i kamo veća od sadašnje i od nominale. Pomnožite broj dionica koje je dobio sn sa cijenama kojima barataju pojedinci pa ćete dobiti drugačiji pogled na vrijednost pojedine dionice SN.
Inače "megalomanska" cijena nije neostvariva. Pa i više od toga. Što će biti sa cijenom LRH i SN-a ako ostoja odluči prodati udjele?
Inače očekujem da bi pojedinci u top 10 sn-a mogli uskoro izaći i naplatiti svoje čekanje.