SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od 536 milijuna 218 pripada SNHO a 318 KORF-u?
S tim da svoj dio SNHO treba dijeliti s VLHO?

E pa sad mi izračunaj cijenu dionice!

KORF-u ne pripada ništa.0.Zero.
Pozdrav

@wein
Pa čovječe, nešto si pobrljao.
Preuzimanje nije elektivno – ako netko stekne više od 25% dionica, onda prema zakonu treba staviti ponudu za preuzimanje (htio ili ne htio!).
Koliko je dobio SNHO? Koliko vrijedi LRH? Samo prema iskustvu sa nekretninskog tržišta (razdoblje 199X- danas) rekao bi, da LRH po dionici vrijedi malo više od 2100 kuna… A šta ako SNHO već ima kupca za svoj udio?

@sava

Pa kakav Dom holding opet?! Ova priča je završena.

LRH-SN HOLDING
Darko Ostoja: Želimo ulazak velikog hotelskog lanca u LRH

http://seebiz.eu/hr/intervjui/ostoja-zelimo-ulazak-velikog-hotelskog-lanca-u-lrh,86570.html

Poštovani

Svima je teško u ovoj situaciji – od države, SNHO, LRH-a, pa do malih dioničara.

Jedna stvar jest sigurna, a to je da će se idućih nekoliko dana na burzi ispipavati situacija na trgovanju s dionicama LRH. Moja preporuka bi bila da ne nasjedate na jeftine trikove određene grupacije ljudi na forumu ( koji su zaista prozirni), nego se piupitajte što za Vas znači nominalna vrijednost.

Mislim da je nekima jasno o čemu je riječ, dok drugima želim sreću i bolje dane na ZSE-u.

Toliko od mene.

Pozdrav iz Opatije.

@wein
Preuzimanje nije elektivno – ako netko stekne više od 25% dionica, onda prema zakonu treba staviti ponudu za preuzimanje (htio ili ne htio!).
Koliko je dobio SNHO? Koliko vrijedi LRH? Samo prema iskustvu sa nekretninskog tržišta (razdoblje 199X- danas) rekao bi, da LRH po dionici vrijedi malo više od 2100 kuna… A šta ako SNHO već ima kupca za svoj udio?

@sava

Ako SNHO sad daje 25%+1 dionicu Opatiji i sporazumom definiraju da Opatija i SNHO zajednički djeluju i da će SNHO dati javnu ponudu, onda je jasno da su vrlo lukavo izigrali male dioničare. Možemo se mi tješiti,ali to je tako.
Nadalje, SNHO nekoliko godina NE SMIJE prodati svoj udio u LRH, to je također definirano sporazumom!

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

LRH-SN HOLDING
Darko Ostoja: Želimo ulazak velikog hotelskog lanca u LRH

http://seebiz.eu/hr/intervjui/ostoja-zelimo-ulazak-velikog-hotelskog-lanca-u-lrh,86570.html

Pametnome dovoljno.

Nadalje, SNHO nekoliko godina NE SMIJE prodati svoj udio u LRH, to je također definirano sporazumom!

A konkretno zašto bi morali prodavati i zašto bi to bilo od neke presudne važnosti? Pa mogu ući u mali milijun verzija partnerstva sa nekim hotelijerom i iz aviona se vidi (i vidjelo se i prije) da im je to namjera. Kamo sreće da te netko posluša i krene sa rasprodajom LRH/SNHO (a da ja uskoćim na njegovo mjesto) ali duboko sumnjam da ću gledati taj film.

Pravilo broj dva koje sam naućio pri trgovanju je da je sve moguće. Moguće je i da mali poput mene izvise, zašto ne, ali ja u ovom slućaju ne vjerujem u taj rasplet a vrijeme će pokazati.

@wein

@sava

Ako SNHO sad daje 25%+1 dionicu Opatiji i sporazumom definiraju da Opatija i SNHO zajednički djeluju i da će SNHO dati javnu ponudu, onda je jasno da su vrlo lukavo izigrali male dioničare. Možemo se mi tješiti,ali to je tako.
[/quote]
Gdje je to objavljeno da SNHO ne može nekoliko godina prodati svoj udio u LRH???
Nekoliko godina" kao ugovorna kategorija uopće ne postoji.
Pozdrav

KORF-u ne pripada ništa.0.Zero.
Pozdrav

A kome je rezervirano 67 milijuna kuna?

Ljudi moji ovo vam je sada bolesno precijenjena dionica po ovim cijenama.
KORF se trži na 0,16 book a SNHO na 1,05 book. Kad se ovdje uračuna efekt od ovih 700 mil kn još uvijek je skupo u odnosu na sektor.
Pošto ovdje nema biznisa već samo imovina, turistički sektor ne vidim zašto bi se tržilo na različitim multiplama.
Sve mi se čini da će neko sutra izgubiti hlače!

@wein

@sava

[/quote]
Gdje je to objavljeno da SNHO ne može nekoliko godina prodati svoj udio u LRH???
Nekoliko godina" kao ugovorna kategorija uopće ne postoji.
Pozdrav
[/quote]

[lol] … naravno da nigdje ne piše "nekoliko godina" nego točan broj, ali malo ste previše komotni u svom neznanju za nekoga tko tvrdi da je sa svime dobro upoznat, a ne zna ni osnovne detalje sporazuma, zato vam ih neću ni ja davati [bye]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

New Report

Close