SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

the profa,

rekao bi da ste s dosta insajda nazočni na SNHOu

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

@sava
Dragi kolega ,čemu takva zavist.
Sami ste krivi ako ste se "kladili" na Dom holding!!!
Sorry
Pozdrav

Živili!

Priča tek počinje..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

mislim da mogu otvoriti bocu…..

Oko pola boce!
[thumbsup]
A možda ti je i ta polovica već ispijena tj u cijeni dionice!
[/quote]

neznam baš za ovo… ja sam svojedobno računao da samo udio LRH koji će SNHO dobiti nagodbom vrijedi već oko 140 kn po dionici SNHO-a….

"I am a man of great patience..."

Čestitke svim dioničarima i ljudima dobre volje

Šalu na stranu, treba vidjeti kako će se situacija razvijati dalje, jer imati ovakav potencijal u portfelju zaista iziskuje dodatne investicije u turizam Kvarnera.

Nadam se da će i pri tome dioničari LRH jednakom mjerom biti nagrađeni.

Što se tiče cijene, ne pitajte me – nije na prodaju (trenutno) [thumbsup]

Srdačan pozdrav

mislim da mogu otvoriti bocu…..

Oko pola boce!
[thumbsup]
A možda ti je i ta polovica već ispijena tj u cijeni dionice!
[/quote]

nemam dionicu niti je mislim kupovati ali mogao bi se okladit da neće ići više od 180 kn kad se pusti u trgovanje.
Ovdje vrijedi ona stara "kupuj na špekulaciju prodaji na vijest"

Na spekulacijama je i rasla preko 200 kn nedavno. Tako da bi mogla do 234 kn di je postavljena prva tisucica. A nakon nje slijedi jos 3350 kom do 245 kn.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Bilo kako bilo, svaka čast onome tko ima SN. Cijena će biti dobra ili bolja, živjeli! Ja je nemam!

the profa,

rekao bi da ste s dosta insajda nazočni na SNHOu

Nisam kolega. Dokument je dostupan cijeli dan na stranicama vlade.
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2010/70_sjednica_vlade_republike_hrvatske

Da sam imao insajda da će se ovo danas desiti, prodao bih i gaće da se natrpam dionicom proteklih dana.
Inače dugo pratim SN.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

jedan put je netko napisao da od ostoje ni traga ni glasa…..

Ostoja: Nagodba je najbolje rješenje za sve
http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-nagodba-je-najbolje-rjesenje-za-sve–153618.aspx

A u ponedjeljak, mislim da je to jedan put napisao Small_Fish, biti će: vežite se, polijećemo [thumbsup].
živio rođo.

Ustupaka i protučinidbe prema Dom holdongu nema.
To je odavno rješeno.
Pozdrav

Zagreb, 14. prosinca 2005.

Predmet: Obavijest o ustupanju potraživanja

Temeljem članka 106. Zakona o tržištu vrijednosnih papira, ovime Vas obavještavamo da su DOM HOLDING d.d., sa sjedištem u Zagrebu, A. von Humboldta 4b i SN HOLDING d.d., s sjedištem u Zagrebu, A. von Humboldta 4b sklopili dana 14. prosinca 2005 godine Ugovor o ustupanju potraživanja (u daljnjem tekstu: Ugovor).

Sklapanje Ugovora odobrili su nadzorni odbori obaju društava.

Ugovorom je DOM HOLDING d.d. u cijelosti ustupio SN HOLDINGU d.d. sva svoja potraživanja temeljem Ugovora o nadoknadi dionica u procesu kuponske privatizacije, temeljem arbitražnog pravorijeka, temeljem sporazuma s Hrvatskim fondom za privatizaciju, kao i sva potraživanja po osnovi naknade štete s tim u svezi.

SN HOLDING d.d.

Detaljima tog ugovora, do danas, nismo bili upoznati, ali možda ćemo uskoro…

New Report

Close