the profa,
rekao bi da ste s dosta insajda nazočni na SNHOu
@sava
Dragi kolega ,čemu takva zavist.
Sami ste krivi ako ste se "kladili" na Dom holding!!!
Sorry
Pozdrav
Oko pola boce!
[thumbsup]
A možda ti je i ta polovica već ispijena tj u cijeni dionice!
[/quote]
neznam baš za ovo… ja sam svojedobno računao da samo udio LRH koji će SNHO dobiti nagodbom vrijedi već oko 140 kn po dionici SNHO-a….
Čestitke svim dioničarima i ljudima dobre volje
Šalu na stranu, treba vidjeti kako će se situacija razvijati dalje, jer imati ovakav potencijal u portfelju zaista iziskuje dodatne investicije u turizam Kvarnera.
Nadam se da će i pri tome dioničari LRH jednakom mjerom biti nagrađeni.
Što se tiče cijene, ne pitajte me – nije na prodaju (trenutno) [thumbsup]
Srdačan pozdrav
Oko pola boce!
[thumbsup]
A možda ti je i ta polovica već ispijena tj u cijeni dionice!
[/quote]
nemam dionicu niti je mislim kupovati ali mogao bi se okladit da neće ići više od 180 kn kad se pusti u trgovanje.
Ovdje vrijedi ona stara "kupuj na špekulaciju prodaji na vijest"
Na spekulacijama je i rasla preko 200 kn nedavno. Tako da bi mogla do 234 kn di je postavljena prva tisucica. A nakon nje slijedi jos 3350 kom do 245 kn.
the profa,
rekao bi da ste s dosta insajda nazočni na SNHOu
Nisam kolega. Dokument je dostupan cijeli dan na stranicama vlade.
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2010/70_sjednica_vlade_republike_hrvatske
Da sam imao insajda da će se ovo danas desiti, prodao bih i gaće da se natrpam dionicom proteklih dana.
Inače dugo pratim SN.
jedan put je netko napisao da od ostoje ni traga ni glasa…..
Ostoja: Nagodba je najbolje rješenje za sve
http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-nagodba-je-najbolje-rjesenje-za-sve–153618.aspx
A u ponedjeljak, mislim da je to jedan put napisao Small_Fish, biti će: vežite se, polijećemo [thumbsup].
živio rođo.
Ustupaka i protučinidbe prema Dom holdongu nema.
To je odavno rješeno.
Pozdrav
Zagreb, 14. prosinca 2005.
Predmet: Obavijest o ustupanju potraživanja
Temeljem članka 106. Zakona o tržištu vrijednosnih papira, ovime Vas obavještavamo da su DOM HOLDING d.d., sa sjedištem u Zagrebu, A. von Humboldta 4b i SN HOLDING d.d., s sjedištem u Zagrebu, A. von Humboldta 4b sklopili dana 14. prosinca 2005 godine Ugovor o ustupanju potraživanja (u daljnjem tekstu: Ugovor).
Sklapanje Ugovora odobrili su nadzorni odbori obaju društava.
Ugovorom je DOM HOLDING d.d. u cijelosti ustupio SN HOLDINGU d.d. sva svoja potraživanja temeljem Ugovora o nadoknadi dionica u procesu kuponske privatizacije, temeljem arbitražnog pravorijeka, temeljem sporazuma s Hrvatskim fondom za privatizaciju, kao i sva potraživanja po osnovi naknade štete s tim u svezi.
SN HOLDING d.d.
Detaljima tog ugovora, do danas, nismo bili upoznati, ali možda ćemo uskoro…