Nemojte kolega tako. Nisam ja ništa kriv. Ja bi samo htio zaraditi kao i vi. Vidite da je u mjesec dana palo već 30%. Ja sam očajan jer je to meni sve nerealizirani dobitak. A nisam kriv nego ovi iz ZSE. Jedino me tješi da je gap na 70 kuna tako da ima još prostora za 50% zarade.
Biće ovo zlatna koka. Još par dana do šorta. Samo kad bi se cijena ovdje zadržala ili porasla malo, to bi bilo odlično. Jer ako ovo rokne prije šorta ja ću pisati Hanfi [sealed]
Kolega, s obzirom na trenutačnu situaciju na bidu, bojim se da ćete još malo morati pričekati popunjavanje tog gapa na 70kn…… [wink]
Činjenica je svakako da se kupuje u lijepim količinama i više-manje u komadu,osobno, izgleda mi ko da netko samo čeka pravu količinu na asku između 150-160kn i odmah sve kupi…
Sjetite se da do prije kojih tjedan-dva je bid bio praktički nepostojeći (veći nalozi tek oko 110kn, pa na niže)…..
Osim toga, ovo nije bid koji se postavlja na granici negativne blokade ili vrlo nisko, nego dapače…..jasno je da želi prvi kupiti što više i nije mu bitno je li uzeo po 150, 155 ili…..tko zna koliko.
ovdje je sve malo utihnulo. to je dobro,nema nestrpljenja.
po mojoj procjeni sad(slijedeća 2 tjedna) je dobar trenutak za riješiti ovaj slučaj jer mislim da ipak vladi više paše da se ne diže prevelika medijska buka oko ovoga, a znamo da su sada godišnji na redu….vidjet ćemo da li sam u pravu…
Ovdje se lagano kuha, bid je OK, a i promet nije za baciti u ovim recesijskim danima. Dionicom se trguje skoro svaki dan i uvijek je po prometu među prvih 20-ak dionica….nije to napamet.
Dobar dan prije svega
Svaka čast na scenraiju za SNHO, za jedan dan umjetna platforma izvrsna.
Srdačan pozdrav
Opaaaa!
http://www.zse.hr/userdoc…X5ktZRHO1VOuPuqtGdw==.pdf
napokon je došlo vrijeme
Petar Čobanković: Pitajte Hanfu što je s nagodbom SN Holdinga i HFP-a
poštovani kolege..na kojim razinama očekujete cijenu SNHO ukoliko rješenje bude pozitivno?
Petar Čobanković: Pitajte Hanfu što je s nagodbom SN Holdinga i HFP-a
Nego kolega,kako ide otkup dionica lrh na privat?
Vidim isto da su se ostvarila vasa laprdanja oko veterine i prenamjene zemiljsta i gasenja pogona,a ingru da ne spominjem.