SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma hajde, kolega…..tko će čistit sve do 200 kad zna da je najviša u naletu rasta bila 212…..
ljudi su zadovoljni s malim i žele se iskrcat što prije s kakvim-takvim profitom…

kako li je onome što prodade na 130 [shocked]
i onome što čeka 100 i niže [huh] [rolleyes]

kako li je onome što prodade na 130 [shocked]
i onome što čeka 100 i niže [huh] [rolleyes]

A kako li je tek meni kad se sjetim da mi se ovaj put nije dalo lipariti na bidu……i tako nekom upade sjekira u med….. [thumbsup]

Veliku su je spuštali, isto tako će bit sa dizanjem-

Sutra 165kn je blokada

ps pametno, molit ću

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

sutra je limit cca 158 a prva prodaja – to ćemo još vidjeti, za sada je daaaaaleko a bid u zadnje 2 min. kada su odblokirali izgleda obećavajuće [thumbsup]

…kao i ove jedinice… [thumbsup]

sutra je limit cca 158 a prva prodaja – to ćemo još vidjeti, za sada je daaaaaleko a bid u zadnje 2 min. kada su odblokirali izgleda obećavajuće [thumbsup]

Kolega, ovdje je ask do 200 totalno fantomski već mjesec dana…..odnosno kad ne djeluje u svrhu skupljanja nisko po bidu, onda nestaje tako brzo kao što se i pojavio……
Do danas je i bid izgledao prilično skromno…..zato i jesmo spali na ove razine od danas ujutro….ali to bi se od sutra moglo promijeniti……

Dioničari LRH odlučuju o prodaji hotela Ostoji

29.6.2010 10:28:00 | Izvor/autor: Business.hr/PressCut
Nakon što je u godinu dana na skupštini Liburnia Riviera Hotela dva puta propao pokušaj izglasavanja prodaje hotela Jadran i Danica SN holdingu Darka Ostoje za 3,5 milijuna eura, dioničari će o tome opet odlučivati krajem srpnja. Nakon godinu dana otezanja na glavnoj skupštini Liburnia Riviera Hotela, zakazanoj za 30. srpnja, ponovno je na dnevnom redu odluka o prodaji zapuštenih lovranskih hotela Jadran i Danica SN holdingu, koji je za njih lani ponudio 3,5 milijuna eura.

Opatijska hotelska tvrtka LRH godinama pokušava prodati ta dva stara lovranska hotela koja nisu u funkciji i treba ih obnoviti. Na prošlogodišnjem javnom natječaju kao najizdašniji ponuđač izabran je zagrebački SN holding, koji vodi Darko Ostoja. Sa SN holdingom sklopljen je kupoprodajni ugovor i glavna skupština društva prošlog se ljeta trebala suglasiti s prodajom. No, odluku je prvo zbog proceduralnih razloga osporio jedan od malih dioničara, a na sljedećoj skupštini, u listopadu prošle godine, i predstavnica Hrvatskog fonda za privatizaciju, većinskog vlasnika LRH.

http://limun.hr/main.aspx?id=602688

pokupilo mojih 7 komada na 175kn. što se to dešava sa snho-om?

Trebali ste niže spustiti nalog, kolega…..recimo, negdje na 150…..tako da ovaj "manipulator" prestane udarati visoko po asku…… [lol]

ne znam kolega, da se taj manipulator puni kupio bi još koju. Tako i ja, da želim prodati snho na ovim razinama, stavio bi još koju nulu. Čudne su to igre

jedino što mi pada na pamet je virtualka LOL

New Report

Close