SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega, kako su sinhronizirano rasle, sinhronizirano će i padati i to sve to onda, dok kritičnoj masi ljudi odjednom ne sijevne da je ovo već zaista bolesno jeftino…..(s obzirom na postojeću situaciju)…..

nekome je sijevnulo… +16 %

kao da se nešto događa… snho u blokadi a lrh naglo lupanje po asku…zna li neko nešto?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Na "onom drugom forumu" kolega Crumarix je ustvrdio da je netko "zabunom" poslao SNHO u blokadu….
Znači, prvo je netko "zabunom" udario na 145,50 po asku (100 kom), a onda isto tako 8 min kasnije "zabunom" jos 111 komada po 165,5….. [rolleyes]

A kako je onda na LRH polako i sa više naloga iz minusa u + 7 % ?

se moze ocekivati jos trgovanja danas ili ne

Znate da je uvijek ovdje blokada cca 2 sata…..tako da čisto sumnjam…..

šta se sada to dešava sa snho-om i lrh?? nema me par sati i cijena odma divlja

šta se sada to dešava sa snho-om i lrh?? nema me par sati i cijena odma divlja

Pa se SNHO je jasno što se dogadja…..neko ima info i to je to…..a nama ostaje da nagadjamo….
ali me čudi dosta mlaka reakcija na LRH…..kao da još nisu naučili kako izgleda zakucavanje u pozitivnu blokadu i što to obično znači…..ili više u ništa ne vjeruju dok ne bude crno na bijelo….

Vlada je najavila ubrzanje .

Kad sam prije tri tjedna pisao 28.06.2010. da bi se trebalo nešto znat više, skoro sam skinut sa foruma, ocjenjen brojnim jedinicama, je li potrebno dalje nabrajat?

PS ipak bez zaletavanja

[wink]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

a kolega kakav info kad je prošlo samo 111 komada, da imam informaciju ja bi to zakucao na 200

New Report

Close