SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja po nekima ne znam, pa sam skupo platio a i dobio 2 !
Ali kada budem još skuplje prodavao ovima što dijele 1, biti će dvostruko zadovoljstvo.

Kako bi mi dobro došla jedna blokada , ali čisto sumnjam .

Kako bi mi dobro došla jedna blokada , ali čisto sumnjam .

Up or down

Srdačan pozdrav

prati li netko ima li promjena u top 10 ???

Interesantan promet danas (a i zadnjih dana) ovdje…….za razlike od naše "sestrinske" dionice LRH….pa nije valjda da su se svi špekulantići preselili onamo?

meni se čini da su svi tamo gdje ima događanja, bilo crvenili ili zelenilo

Interesantno je da su u zadnjih mjesec dana oba dvije pale cca 20% (LRH i SNHO)…..čini da ovdje praktički više nema tko rušiti dok se stvari se razjasne….trenutno nešto drugačija situacija na LRH….

12.06.

Dobro sam ja reko da će ovo otići u PM prije nego počne šortanje.. [cry] i šta sad?
Mislim još uvijek tu ima mesine, brat bratu da se tu dignuti još 100% na šortu ali 40% sigurnih već otišlo u vjetar.. [sealed]

Šmrc, šmrc, ode još 10%. Dok ovi banditi na ZSE uvedu šort neće se više imati šta šortati. A do 50 kuna bilo je brat bratu 70% zarade [sealed]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

Šmrc, šmrc, ode još 10%. Dok ovi banditi na ZSE uvedu šort neće se više imati šta šortati. A do 50 kuna bilo je brat bratu 70% zarade [sealed]

Treba to brže bolje prodati što prije, jer kad kolega Ringo to počne šortati, neće ostati kamen na kamenu….. [lol]
Sve mi se čini da je to zato netko danas brže bolje "zašortao na hrvatski način" čim je pročitao vaš prethodni post, tako da je sad miran…. [lol]

A sad ozbiljno…..pa kolega gdje ste bili kad je ovo čudo raslo od cca 80 – 212kn…..
Ah da, zaboravio sam da vi živite u nadi zarade samo na šortanju svega i svačega……
Onda bih se usudio ustvrditi da ste pogriješili tržište….. [kiss]

Treba to brže bolje prodati što prije, jer kad kolega Ringo to počne šortati, neće ostati kamen na kamenu….. [lol]
Sve mi se čini da je to zato netko danas brže bolje "zašortao na hrvatski način" čim je pročitao vaš prethodni post, tako da je sad miran…. [lol]

A sad ozbiljno…..pa kolega gdje ste bili kad je ovo čudo raslo od cca 80 – 212kn…..
Ah da, zaboravio sam da vi živite u nadi zarade samo na šortanju svega i svačega……
Onda bih se usudio ustvrditi da ste pogriješili tržište….. [kiss]
[/quote]

Nemojte kolega tako. Nisam ja ništa kriv. Ja bi samo htio zaraditi kao i vi. Vidite da je u mjesec dana palo već 30%. Ja sam očajan jer je to meni sve nerealizirani dobitak. A nisam kriv nego ovi iz ZSE. Jedino me tješi da je gap na 70 kuna tako da ima još prostora za 50% zarade.
Biće ovo zlatna koka. Još par dana do šorta. Samo kad bi se cijena ovdje zadržala ili porasla malo, to bi bilo odlično. Jer ako ovo rokne prije šorta ja ću pisati Hanfi [sealed]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

…..čini da ovdje praktički više nema tko rušiti dok se stvari se razjasne….

Moram sam sebe ispraviti……zaboravio sam na naše cijenjene paketaše…… [smiley]

Ovaj pad SNHO-a je za mene očekivan o čemu sam već pisao u više navrata.
Ukoliko dionica padne na 100 kuna i manje ,postaje i meni interesantna,ali u manjim količinama.
Ono što mene iznenađuje je pad LRH , jer za to ne vidim nikakva razloga.
Pozdrav

New Report

Close