Ne želim i neću kupiti SNHO.
Pozdrav
…..ali zato uvijek nalazite dobar razlog da pišete o ovom tickeru, odnosno da drugima date do znanja zašto Vi mislite da to ni drugi ne bi trebali učiniti….
Zašto bi onda uopće itko Vaše mišljenje o SNHO smatrao relevantnim, ako unaprijed imate jasno deklarirani stav da ova dionica ne zaslužuje pažnju investitora ?
Kolega biskovi meni je glupo raspravljati na ovu temu, jer snho dobiva kako god vi okrenete. Odakle mi cijena od milijardu kuna- pa pročitajte malo starije članke, kamate su samo 15% godišnje. A osim toga snho je već dobio i prvu presudu. Nemislite valjda da vlada, hanfa i sud drukaju za snho, pa da će presude na kraju pasti
Dobro sam ja reko da će ovo otići u PM prije nego počne šortanje.. [cry] i šta sad?
Mislim još uvijek tu ima mesine, brat bratu da se tu dignuti još 100% na šortu ali 40% sigurnih već otišlo u vjetar.. [sealed]
…..ali zato uvijek nalazite dobar razlog da pišete o ovom tickeru, odnosno da drugima date do znanja zašto Vi mislite da to ni drugi ne bi trebali učiniti….
Zašto bi onda uopće itko Vaše mišljenje o SNHO smatrao relevantnim, ako unaprijed imate jasno deklarirani stav da ova dionica ne zaslužuje pažnju investitora ?
[/quote]
Zato jer dajem valjane argumente kojima potkrepljujem svoje mišljenje.
Pozdrav
na ovoj dionici se jako lijepo moglo zaraditi, a moći će se opet. A pravi investitori neka idu u brodare i građevinare,pa ćemo vidjeti tko će kako proći
Za sada, na tržištu najbolji pick za kupnju+
PS za sada+
[smiley] [smiley] [smiley]
na ovoj dionici se jako lijepo moglo zaraditi, a moći će se opet. A pravi investitori neka idu u brodare i građevinare,pa ćemo vidjeti tko će kako proći
Slažem se, ali ne treba podcjenjivati nikoga, niti brodare,niti građevinare…
Najvažnije je da se nagodba, koja je u tijeku, odvija u smjeru u kojem će obje sve (obje) strane biti zadovoljne konačnim ishodom.
Interesira me da li netko zna nešto više o gospođi Kseniji Juhn Bojađijev.
Interesantno je da je Alma Curl nekada radila u SN Holdingu
Gospođa Alma Curl rođena je 1969. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2000. završava MBA znanstveni poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, i stječe titulu magistra znanosti. Ima položeni ispit za investicijskog savjetnika.
Profesionalnu karijeru započinje u odvjetničkom uredu Bernasconi & Bernasconi i tekstilnoj tvrtki President Fashion Ltd., Švicarska. Krajem 1996. godine zapošljava se u društvu za poslovanje vrijednosnim papirima I.C.F. d.o.o. u svojstvu glavnog analitičara. Aktivno pruža usluge poslovnog savjetovanja za potrebe društava iz portfelja DOM-Fonda, te rukovodi projektima prodaje i restrukturiranja.
Kraće razdoblje od studenoga 2000. godine do ožujka 2001. godine, radi kao Uprava MTČ d.d., Čakovec. Krajem 2001. godine postaje član Uprave Društva za upravljanje i Dom Fonda, sve do početka 2003. godine kada je osnivanjem društva Korifej d.d. imenovana za člana Uprave. Pripajanjem društva Dom Fond društvu Korifej u svibnju 2003, godine, postaje tajnikom društva Korifej. Član je nekoliko nadzornih odbora. Tečno govori njemački i engleski, a služi se talijanskim i francuskim jezikom. Živi i radi u Zagrebu.
Gospođa Alma Curl rođena je 1969. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2000….
Neću reći da nema reference ali kako je ta vodila HGSPOT bolje je ne spominjati.
Gospođa Alma Curl rođena je 1969. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2000….
Neću reći da nema reference ali kako je ta vodila HGSPOT bolje je ne spominjati.
[/quote]
Slažem se kolega, neki nisu za neke stvari.
Srdačan pozdrav
Oprezno s prodajom, i Snho i Lrh su na donjem rubu kanala.
[huh]..gdje je dno…
Dobro pitanje!
Ja tu ne razumijem zašto ljudi prodaju po tim cijenama, kad je bez problema moguće dobiti više od 168, ali naloge stavljaju na te koje stavljaju pa neka im bude, a ove cijene od 151, idu direktno, znači neko se dobacuje, umjesto da stavi nalog na trenutno najbolju cijenu koju je moguće postići tj na marginu.
Ali na ovoj dionici je potrebno samo strpljenje, i otići će još ona visoko!