Prije mjesec dana, 11.05. – zadnja cijena 211,5
Dana, 11.06 – zadnja cijena 156
Što se u medjuvremenu dogodilo?
Ključna riječ je NIŠTA (ili možda mi samo tako pretpostavljamo…)
Dogodilo se možda to da su na 211,5 naterali oni koji su mislili da će prodat sa zaradom za max. par dana, pa su vidjeli da od toga nema kruha i polako prodaju. A kupnja pametna pa se spušta. Nije to samo tako. Poslan je prijedlog nagodbe, a o tome se valjda mora pregovarat. Ne može to baš tako brzo.
14. je dan Opatije. Možda dobiju kakav poklon? [lol]
Dogodilo se možda to da su na 211,5 naterali oni koji su mislili da će prodat sa zaradom za max. par dana, pa su vidjeli da od toga nema kruha i polako prodaju. A kupnja pametna pa se spušta. Nije to samo tako. Poslan je prijedlog nagodbe, a o tome se valjda mora pregovarat. Ne može to baš tako brzo.
14. je dan Opatije. Možda dobiju kakav poklon? [lol]
Ne znam koji 14-ti mislite, kolega…….možda ovaj?
http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/potpisan-ugovor-o-prijenosu-dionica-lrh-na-grad-opatiju.html
Samo što je to bilo prije 3 godine…..
Meni google izbacuje da je dan grada Opatije 25.07.2010.
Možda im taj dan grada šeta kao Uskrs. [lol]
Meni je ostao 14. lipanj u glavi, a na google sam vidio pod drugim linkom
Dan Grada Opatije je 14. lipanj, koji se svečano slavi kao gradski blagdan.
Sad vidim da se spominje 25. srpanj.[lol]
Ljudi su čudni, kupuju u nadi da će se brzo obogatiti i kad se snovi ne ispune, onda prodaju želeći samo povratiti novce. Pordajte ljudi, prodajte, pa će te se kasnije češkati
Ljudi su čudni, kupuju u nadi da će se brzo obogatiti i kad se snovi ne ispune, onda prodaju želeći samo povratiti novce. Pordajte ljudi, prodajte, pa će te se kasnije češkati
Mislim kolega Kanabis da ste u zabludi vezano za SNHO.
Rast SNHO-a veže se isključivo za LRH što je po meni pogrešno.
Nagodbom SNHO-HFP u svezi LRH stvorila bi se obveza javne ponude SNHO-a dioničarima
LRH po cijeni navedenoj u nagodbi.
Dakle direktne koristi imali bi samo dioničari LRH-a,a ne SNHO-a.
SNHO je holding koji kotira u najnižoj kotaciji,dakle netransparentan i pod kontrolom Ostoje i
povezanih osoba.Njima je cilj usisati dionice po najnižim cijenama,a ne dizati cijenu!!!
Povećani NAV ili BV SNHO-a neće vjerovatno imati za rezultat bitno veću cijenu dionice!!!
Javnu ponudu za LRH neće međutim moći izbjeći.
Pozdrav
kolega ne razumijem da neće imati nikakvo povećanje cijene, pa mislim da to ne stoji jer im država u najgorem slučaju daje 58% lrh, u slučaju propadanja pregovora dobit će preko milijardu kuna. Što se tiće Ostoje i njegove ekipe žarili su i palili u vlho, korfu,snho, izgleda će i u lrh itd. Naravno da pokušavaju usisat što više dionica po što manjoj cijeni, ali tko ne bi dok ima naivnih.
i kako onda vi kolega Biskovi tumačite to da će snho svakako morati dati javnu ponudu za lrh? Cijena se i dalje snižava i ta ponuda bi onda po vašem mogla iznositi 2200kn, jer pretpostavljam da će takva negdje biti cijena u trenutku stjecanja dionica
@kanabis
Otkud Vam da bi cijena preuzimanja LRH-a mogla iznositi 2200 kuna?!!!
Cijena preuzimanja biti će određena u ugovoru o nagodbi(nikako ispod 3200 kuna) i biti će
najvjerojatnije između 5.000 i 6.000 kuna.
Dakle u tom slučaju nije bitno kolika je cijena na burzi!!!
Pozdrav
kolega ne razumijem da neće imati nikakvo povećanje cijene, pa mislim da to ne stoji jer im država u najgorem slučaju daje 58% lrh, u slučaju propadanja pregovora dobit će preko milijardu kuna. Što se tiće Ostoje i njegove ekipe žarili su i palili u vlho, korfu,snho, izgleda će i u lrh itd. Naravno da pokušavaju usisat što više dionica po što manjoj cijeni, ali tko ne bi dok ima naivnih.
Otkud Vam to da će Ostoja dobiti preko milijardu kuna?!!!
Postoji mogućnost da Ostoja ne dobije ništa!!! Zato Država i vodi spor,odnosno nekoliko
sporova.
SNHO realno od Države i da uspije u sporu,ne može dobiti novac jer ga Država jednostavno nema!!!
Može možda dobiti 58% LRH ,ali ne ispod cijene obvezne ponude Nove Liburnije!
Dakle kao dioničar Lrh možete profitirati,a SNHO-a vrlo teško.
Pozdrav
Izgleda da je vrućina nekom udarila u glavu….ne znam kako to drugačije opisati…..
Ili možda je pad cijene proteklih dana opet probudio interes za ovu dionicu, pa treba malo nadrukati da bi se kupilo što jeftinije….. [lol]
Besmislenost ovih izjava je dovoljno vidljiva iz zadnje rečenice cijenjenog kolege…..
"Kao dioničar LRH možete profitirati, a SNHO vrlo teško."
Dakle, svi mi koji smo postali dioničari SNHO 23.02 i u to ime uzeli jako lijepe novce do sada (a i ubuduće) smo vjerojatno samo sanjali san ljetne noći….. [lol]
@kvart99
Ako ste prodali,vjerovatno ste zaradili.
Ako niste,vjerovatno ćete izgubiti .
Ja neću tvrditi da su Vaše izjave besmislene.Samo ću napisati da ste očito ogorčeni jer je
"san ljetne noći nestao".
Mislim da se u komunikaciji trebamo kloniti objeda osobne prirode,a više obratiti pozornosti
na činjenice.
Ne želim i neću kupiti SNHO.
Pozdrav