Propao dokup ispod 160! [embarass]
[/quote]
Gle, ako sutra kojim slučajem bude zelen dan na svjetskim burzama idemo nazad prema gore. Ovo se sve ispod 170 prodavalo da bi se malo pomalo na malim prometima srušilo i onda će se odjednom sve polupat na asku kad dođe kakva nova informacija. Ne kažem da neće niže ali činjenica je da se slabo prodaje.
Kolega spidermen,
malo sam zauzet, kasnje ću ti neke stvari objasniti, vidim da ti treba malo šire obrazloženje
PS MOLIM prodavatelj da ovih 500 poklope
hvala
lp [smiley]
Prodaja se ipak pred kraj dosta pojačala. Dok ne dođe neki novi info kokošarenje nam ne gine. Tek kad bi se ovo ispod 180 počistilo mogli bi krenuti gore.
vidim da je danas išla sinkronizirana trgovina na snho-u i na lrh. Čini mi se da netko malo preprodaje ne bi li se ljudi navukli
Svratim na ovaj topic tu i tamo samo zbog kolege Delboya.
Ugledajte se na njega kako se druka, bar se možeš malo nasmijati na ovoj tuzi od burze.
A ne ove vaše prozirne gluposti, tipa sljedeći tjedan će nagodba, onda za deset dana će nagodba, do 1000 kn nema prodaje itd…
Ako zelite biti dobri drukeri onda treba biti uvjerljiv, stalno obećavati sve veće i veće targete, spominjat više imovinu, izmislit preuzimanje (ali da ima neke logike), izmisliti neprijatelja koji ruši da bi jeftinije kipio i ako imate muda onda stavite jedan nalog od bar 2000 kom na 150 kn da bi ljudi popušili te priče.
Nestrpljivost na djelu…šteta,al i shvaćam..i sam bi puno bolje prošao zadnjih dvije godine da nisam bio optimist,al šta je tu je… [sad]
Sad se bar pojavila spasonosna kupnja. Do sad je izgledalo kao da je nema. [lol]
Sad se bar pojavila spasonosna kupnja. Do sad je izgledalo kao da je nema. [lol]
Ma to neko sam sebi prodaje, u nadi da će podići paniku i spustiti cijenu, jer nitko nije zainteresiran za prodaju na ovim cijenama.
To se nas 2-3 entuzijasta medjusobno nadbidavamo……ali ni na strani prodaje nije puno bolje…..
Sve u svemu, jako je splasnuo interes za ovu dionicu u zadnje vrijeme……
Dobar dan prije svega.
Vjera u ovu dioncu jest vjera u rješenje oko LRH-a za sve dioničare jedankovrijedna.
Mene intersira jeda stvar, koju oberst sigurno zna, stoga te ovim putem prijatelju molim, ako nije problem, možeš i na PM poslati sve što posjeduje SNHO ( hoteli, zemljišta….)
Interesira me naprosto, nema drugog odgovora.
Srdačan pozdrav