SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još 27 dana do šortanja… zamislite vi čudo od dionice koja je narasla 200% od dna bez ikakvog pokrića osim čiste špekulacije…znate kako te dionice prolaze u bear marketu….gap na 70 kuna…ovo stavljam na listu kao kandidata za šort godine i čak potencijalno najveći prinos jer je toliko napuhana i ima toliko mesa da će to biti milina…

"Bez ikakvog pokrica osim špekulacije?"[lol]
Pa zar SNHO kao i HFP nije izašao sa službenom obaviješću da pregovaraju o uvjetima nagodbe??? Zar neki od ljudi iz HFP-a kao i vlade nisu izjavili da SNHO jako dobro stoji u pravnom procesu… (imate sve na prijašnjim stranicama)
[/quote]

dionica je narasla 200% zato što pregovaraju o uvjetima nagodbe?!?!?! stvarno dobar razlog……ovaj precijenjeni gubitaš ide na 50 kuna gdje mu je i mjesto s obzirom na to da će pregovori trajati još 12 godina….ali naravno ja ne želim da dionica sad pada….ja želim da ova dionica raste još 27 dana…tako da pad bude još gori….a zarada još bolja…zato kažem opet cilj nam je isti a to je zaraditi…jedino su vi kladite na rast a ja ću se kladiti na pad…

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

ajde ne blebećite o nečemu o čemu pojma nemate! kad uzmem 2000 komada SNHO-a za šortanje pa počnem tući po kupnji, gurat ćete se tko će mi prije prodati SNHO na 100 kn [thumbsup]

Ti si sigurno neki opak tip, od straha sam se usro u gaće.
Jel’ti mogu sad odmah prodat? Po 80?
[lol]

ajde ne blebećite o nečemu o čemu pojma nemate! kad uzmem 2000 komada SNHO-a za šortanje pa počnem tući po kupnji, gurat ćete se tko će mi prije prodati SNHO na 100 kn [thumbsup]

kolega hvala što ste nam to najavili …
(nisam baš siguran da je to mudro al svjedno tnx)

….ja želim da ova dionica raste još 27 dana…

Moze li neki link na sluzbenu informaciju da za ce za 27 dana na ZSE postojati ‘shortanje’?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

dionica je narasla 200% zato što pregovaraju o uvjetima nagodbe?!?!?! stvarno dobar razlog……ovaj precijenjeni gubitaš ide na 50 kuna gdje mu je i mjesto s obzirom na to da će pregovori trajati još 12 godina….ali naravno ja ne želim da dionica sad pada….ja želim da ova dionica raste još 27 dana…tako da pad bude još gori….a zarada još bolja…zato kažem opet cilj nam je isti a to je zaraditi…jedino su vi kladite na rast a ja ću se kladiti na pad…

Dakle, nije ni čudo što nitko ozbiljno ne želi više sudjelovati na ovakvom forumu, gdje vrli moderator pušta ovakve postove, a neke (po osobnom nahodjenju) odmah baca u sektor bez cenzure…..
i to nickove registrirani prije cijela 2 tjedna……
Samo ne znam onda zašto su ovdje neki cijenjeni investitori potrošili godine muke i truda…..
možda zato da bi im se ovakvi javljali na kraju balade….. [undecid]

Vidim postalo je življe na ovoj temi nego prethodnih dana,neki drukaju gore,neki dole,al činjenica je da je očito cijena došla do granice gdje ponovno špekulantima pobuđuje maštu i nudi dobre omjere rizik/profit i samim time ne vjerujem u daljnji pad a samo neka dobra vijest da se nešto radi po pitanju nagodbe i raketa! [thumbsup]
Pozdrav svim imaocima SNHO!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

ma kolege lupetaju gluposti, žao mi je što nisu prodali dionice na 2200 crobex pa sad ušli ponovo. Moram reći da dionica snho-a nije rasla bez pokrića, za razliku od nekih drugih dionica.

Opet ovdje haraju jalni forumaši koji drukaju na dolje,zato nam svima koji smo il pozitivni ili neutralni dijele jedinice…žalosno,al takav smo narod…jal,jal i samo jal…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Hahaha kolega bas ste me fino nasmijali… samo tako nastavite. [thumbsup]

na ovoj dionici stoji ona – strpljen – spašen.
Ove cijene su poticaj za lagani dokup.

Ako netko misli da je prodaja jaka, pogleda kako to izgleda npr. sada (14:04), kad su se maknuli ovi fiktivni nalozi…..ostaje nešto siće do 200…..

– samo dajte, tamo ću i ja biti…
– tako sam kupio prije nekih 10-tak dana po 169 (doduše samo 30 kom. ali…) odmah poslije se počelo lupati na oko cca 190 i sve do kraja dana slično…
– čekam Vaših 2000 da odrade i za mene ! [lol]

New Report

Close