Izgleda da su nekome otkazale kočnice…..nije ni čudno…..sklisko je danas…..
Nadam se da će se izvući bez težih ozlijeda…..
[sealed]
sreća pa je naletio na kolegu iz suprotnog smjera [tongue]
op op ode 516 komada, pa da je tom čovjeku bio interes to prodati, mogao je zaraditi bar 2000kn više
ne kužim zašto netko stavlja nalog 15 kn ispod prvog ozbiljnijeg naloga…naravno ako nije cilj rušenja cijene zbog dokupa
Neizvjesnost o kojoj sam govorio ranije je itekako primjetna jutros prije otvaranja na izloženim nalozima.
Na kupnji nije bilo većeg sve do 110kn, a na prodaji jači prodavači tek na 200kn….izmedju toga vakuum.
Ako uskoro ne saznamo nešto konkretno, moglo bi ovdje uskoro opet biti volatilnosti gore-dolje, kao nedavno u USA…..
kolega ma nema trgovine na snho, to netko sam sebi prodaje. Već je bila ova situacija sa 100 komada po 178 i onda se dosta toga pokupilo po 180-183kn
Slažem se da je nekom interes jeftinije kupiti i da sam sebi spušta, ono o čemu sam ranije pisao žrtvuje malo da bi kupio više.
Međutim, kako je prilično agresivan prodavač vidljivo je da ima namjeru spustiti do cca 160kn, tu su i značajni otpori koje neće moć lako probiti.
ps ja se osobno nebi žurio ni na jednu stranu
[smiley]
Međutim, kako je prilično agresivan prodavač vidljivo je da ima namjeru spustiti do cca 160kn, tu su i značajni otpori koje neće moć lako probiti.
Netko nije uspio usmjeriti cijenu prema 180 sa 3 kom pa sada pokušava sa 35…let`s see…
ponovit će se isti scenarij koji se dogodio već nekoliko puta…spušta se cijena dok se ne skupe naivci, a zatim čišćenje do 200kn…
meni samo to skupljanje govori da je sve dogovoreno i samo se čeka povoljan politički trenutak i naravno da se pokupi što više SNHOa od malih
No, ima i dobra vijest – u Bespokeu kažu da veliki pad u svibnju često slijedi dvoznamenkasti rast u iduća tri mjeseca
čujte tko ima povlaštene informacije može se tako zezati gore-dolje. Ja nemam i trgujem na osnovu fundamenata i vjere u pravosuđe. No sve vijesti su razočaravajuće- poplave, požari,morski psi,povlaštene mirovine,poskupljenja, mrlja,vulkan… Toliko se nakupilo te loše energije da ljudi više u ništa ne vjeruju.
ajde ajde, doći će i taj dan kad će ljudi umjesto da čekaju početi da lupaju po asku ko da nema sutra na Snho. Samo strpljivo.
a je nervozan ovaj na asku sa 100 kom [rolleyes], a ovaj sa 432 ga lagano prca s liparenjem. 432 ne želi prodat, taj kupuje i na bidu je u nadi da će mu ovaj pokloniti tih 100 komada. Možda mu i uspije.
Ne. Evo povukao se na 193,50