SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ni meni se više ne da pisati. kad sve bude riješeno cijena će biti tamo gdje ja mislim da će biti ali neću to reći jer će ispast da navlačim na kupnju. radite šta je koga volja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

o čemu vi pričate? pa sve je riješeno. pravno gledano, nema druge opcije.

ova konstrukcija, ovaj niz tri kratke rečenice, a sve iz usta jednog "pravnika"!

ljubazno vas molim da obrazložite:
1. vaše pitanje kako bi mogli dobiti kvalitetan odgovor
2. vašu izjavu da je "sve riješeno" jer ponajprije me interesera tko s kime je što i kada riješio?
3. vaša treća izjava je najkonfuznija i uopće se ne može povezati s ničim pametnim. probajte i to obrazložiti!
[/quote]

dobro si ti shvatio. a sad adio jer moderatori me opet previše cenzuriraju. nemam više volje za forumom. pozdrav svima.
[/quote]

Bilo mi je drago.

Srdačan pozdrav

ni meni se više ne da pisati. kad sve bude riješeno cijena će biti tamo gdje ja mislim da će biti ali neću to reći jer će ispast da navlačim na kupnju. radite šta je koga volja.

[thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Svaki komentar je dobrodošao… SNHO- pritisak na prodaji,no ni kupnja nije baš imuna, dok LRH prodaja djeluje šuplje a kupnja se dosta agresivno pojačava!? [cool]

PS I hvala za jedinice koje redovito dobivam,a samo zbog koentiranaj trgovanja na ove dvije dionice!?

šta rade ovoj jadnoj dionici…najbolje zatvoriti gledalicu i otići na hladnu pivu

ovaj sa 500komada na asku sigurno želi izaći hehe, da imam novaca sad bi mu se i ja pridružio u šopingu na 180kn

Po stanju K/P dosta je neizvjestan ishod oko SN-a.

[sad]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Po stanju K/P dosta je neizvjestan ishod oko SN-a.

[sad]

Otkuda kolega najednom tako crno gledanje? Donedavno ste današnje razine spominjali kao vrlo povoljne za ulazak?!

ppprrrr….neizvjestan….više je neizvjesno koliko će jeftino kupiti ovi što ga guraju prema dolje

Ono što me ovdje muči u ovom času je pitanje čemu sad ovo daljnje povlačenje neizvjesnosti.
Znamo da je Ostoja tražio odgodu ročišta još u veljači pošto je tada očito počeo proces dogovaranja nagodbe (prvi članak izašao 23.02). Nakon toga početkom 4-tog mjeseca onaj članak s naslovom "Kraj afere Liburnija", pa početkom 5-tog mjeseca službena obavijest o vodjenju pregovora izmedju dvije strane.
Meni se čini da su do sada imali dovoljno vremena da sve dogovore (hvala Bogu imali su niz godina, ali govorim samo o ovom zadnjem razdoblju)…..dakle, ili je nagodba dogovorena (što bi bilo najlogičnije prema svemu priloženom u zadnjih par mjeseci), a oni je iz nekog samo njima znanog razloga još ne objavljuju u javnosti, ili se nisu dogovorili, ali svejedno to još ne žele objaviti (što nema smisla, posebno zato što je Ostoja krenuo s ustupcima upravo zato da se što prije riješi, jer je očito i njemu dosta).
Tako da ako to stvarno kane razvlačiti još kroz cijelo ljeto i u nedogled, bez ikakve objave stanja stvari, to ne koristi ni postojećim dioničarima (investitorima ni špekulantima), ni državi, a posebno ne gradu Opatiji i tim jadnim hotelima…..
Još jedna sezona će proći, a oni svi zajedno ni vrit ni mimo….

Bez obzira na sve argumente i naše želje ovo je jaka politička odluka koju nije lako donijeti. Ja vjerujem da su svi probni baloni ispucani i da će se uskoro stvar rješiti. Vladi je najlakše ovo progurati ako prezentira da se ovim spašava grad Opatija, tako da me nebi iznenadila inicijativa u tom smislu.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Izgleda da su nekome otkazale kočnice…..nije ni čudno…..sklisko je danas…..
Nadam se da će se izvući bez težih ozlijeda…..
[sealed]

New Report

Close