…cijena će još dosta rasti jer nagodba je sve bliže! Za drugu opciju ni ne spominjem jer mislim da država si je nemože priuštiti u ovakvom momentu! [thumbsup]
Može, zašto ne, ako ima 1,3 milijarde kuna viška!
Molim upućene za potvrdu, samo sam načuo
28.05.2010. je dan amenovanja za SNHO +
ps zašto je ovaj na 191,00 skinut sa aska?
Ne shvaćam kolega,otkud vam te informacije,a iz posta ni baš ne shvaćam što točno tvrdite?
Ne shvaćam kolega,otkud vam te informacije,a iz posta ni baš ne shvaćam što točno tvrdite?
Da je tako ne bi bila ovakva bonaca.
@INGps zašto je ovaj na 191,00 skinut sa aska?
Kolega,molim Vas da pojasnite? Pa na SNHO se 80% transakcija zadnjih mjesec-dva odvija po asku?!
Dobro ste primjetili, i zatu u ovakovim situacijama, bolje ne talasati previše već povremeno kupiti i čekati jer tko je na vrijeme kupio sada ima lijepu zaradu i može van kada poželi sa plusom a ako se uskoro sve raspetlja kako se nadamo, neće stiči uči tako povoljno jer će biti par dana blokade zaredom pa si ti misli.
Pogledajte samo prije 2-3 mjeseca gdje je bila a gdje je sada… i tu se već moglo ohoho zaraditi. [thumbsup]
Ova dionica je kao moja mala beba, sad kad trebaju izbit zubići prilično je nervozna i to jakooooo!!!
ps moderatori oprostite na korištenju fraza iz očinskog dijapazona, zaista sam pod dojmom
[wink]
Dosta lupanja po bidu???Ima tko kakav info ili ?
NIšta ozbiljno, preslagivanje iz SNHO u LRH!
NIšta ozbiljno, preslagivanje iz SNHO u LRH!
[/quote]
Slažem se kolega.
Pravo je pitanje, ima li tu vatre do jeseni, ako ne do jeseni, onda barem do kraja kalendarske godine?!
Srdačan pozdrav
o čemu vi pričate? pa sve je riješeno. pravno gledano, nema druge opcije.
o čemu vi pričate? pa sve je riješeno. pravno gledano, nema druge opcije.
ova konstrukcija, ovaj niz tri kratke rečenice, a sve iz usta jednog "pravnika"!
ljubazno vas molim da obrazložite:
1. vaše pitanje kako bi mogli dobiti kvalitetan odgovor
2. vašu izjavu da je "sve riješeno" jer ponajprije me interesera tko s kime je što i kada riješio?
3. vaša treća izjava je najkonfuznija i uopće se ne može povezati s ničim pametnim. probajte i to obrazložiti!
ova konstrukcija, ovaj niz tri kratke rečenice, a sve iz usta jednog "pravnika"!
ljubazno vas molim da obrazložite:
1. vaše pitanje kako bi mogli dobiti kvalitetan odgovor
2. vašu izjavu da je "sve riješeno" jer ponajprije me interesera tko s kime je što i kada riješio?
3. vaša treća izjava je najkonfuznija i uopće se ne može povezati s ničim pametnim. probajte i to obrazložiti!
[/quote]
dobro si ti shvatio. a sad adio jer moderatori me opet previše cenzuriraju. nemam više volje za forumom. pozdrav svima.