SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…cijena će još dosta rasti jer nagodba je sve bliže! Za drugu opciju ni ne spominjem jer mislim da država si je nemože priuštiti u ovakvom momentu! [thumbsup]

Može, zašto ne, ako ima 1,3 milijarde kuna viška!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Molim upućene za potvrdu, samo sam načuo
28.05.2010. je dan amenovanja za SNHO +

ps zašto je ovaj na 191,00 skinut sa aska?

Ne shvaćam kolega,otkud vam te informacije,a iz posta ni baš ne shvaćam što točno tvrdite?

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ne shvaćam kolega,otkud vam te informacije,a iz posta ni baš ne shvaćam što točno tvrdite?

Da je tako ne bi bila ovakva bonaca.

@INGps zašto je ovaj na 191,00 skinut sa aska?

Kolega,molim Vas da pojasnite? Pa na SNHO se 80% transakcija zadnjih mjesec-dva odvija po asku?!

Dobro ste primjetili, i zatu u ovakovim situacijama, bolje ne talasati previše već povremeno kupiti i čekati jer tko je na vrijeme kupio sada ima lijepu zaradu i može van kada poželi sa plusom a ako se uskoro sve raspetlja kako se nadamo, neće stiči uči tako povoljno jer će biti par dana blokade zaredom pa si ti misli.
Pogledajte samo prije 2-3 mjeseca gdje je bila a gdje je sada… i tu se već moglo ohoho zaraditi. [thumbsup]

Ova dionica je kao moja mala beba, sad kad trebaju izbit zubići prilično je nervozna i to jakooooo!!!

ps moderatori oprostite na korištenju fraza iz očinskog dijapazona, zaista sam pod dojmom

[wink]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Dosta lupanja po bidu???Ima tko kakav info ili ?

NIšta ozbiljno, preslagivanje iz SNHO u LRH!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

NIšta ozbiljno, preslagivanje iz SNHO u LRH!
[/quote]

Slažem se kolega.

Pravo je pitanje, ima li tu vatre do jeseni, ako ne do jeseni, onda barem do kraja kalendarske godine?!

Srdačan pozdrav

o čemu vi pričate? pa sve je riješeno. pravno gledano, nema druge opcije.

...povijest se ponavlja...

ova konstrukcija, ovaj niz tri kratke rečenice, a sve iz usta jednog "pravnika"!

ljubazno vas molim da obrazložite:
1. vaše pitanje kako bi mogli dobiti kvalitetan odgovor
2. vašu izjavu da je "sve riješeno" jer ponajprije me interesera tko s kime je što i kada riješio?
3. vaša treća izjava je najkonfuznija i uopće se ne može povezati s ničim pametnim. probajte i to obrazložiti!

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

ova konstrukcija, ovaj niz tri kratke rečenice, a sve iz usta jednog "pravnika"!

ljubazno vas molim da obrazložite:
1. vaše pitanje kako bi mogli dobiti kvalitetan odgovor
2. vašu izjavu da je "sve riješeno" jer ponajprije me interesera tko s kime je što i kada riješio?
3. vaša treća izjava je najkonfuznija i uopće se ne može povezati s ničim pametnim. probajte i to obrazložiti!
[/quote]

dobro si ti shvatio. a sad adio jer moderatori me opet previše cenzuriraju. nemam više volje za forumom. pozdrav svima.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close