SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas stagnacija il silom prilika pad nažalost!? [cry]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

kolega pa zašto vas to zabrinjava, svaka dionica ima period dok raste i dok pada. Danas i ako bude prodaja na 190, opet će u utorak, srijedu biti preko 200.

Ako priča s VLHO stoji onda najvjerovatnije ne bude ništa javno dok ne završi ponuda na VLHO. U interesu im je prikupit što više dionica, a sretne vijesti tu neće pripomoć. Možda VLHO ne postane vlasnik, već će upravljat hotelima i dobivat naknadu kao kod KORF-a. Vidjet ćemo.

I meni je palo napamet da bi LRH u nekoj kombinaciji mogla zavrsit u VLHO.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Kolege i kolegice, počeli ste polagano skretati s teme.

Nagodba HFP-SNHO, tj njezin ishod, nisu obzanjeni, već pričate o VLHO. To što je Ostoja ima indikrektan utjecaj u vl strukturi VLHO, ne znači da će im omogućiti preuzimanje LRH, kako su nekI prokomentirali.

Eventualno, kažem eventualno, postoji mogćnost vođenja određenih kapacitetnih jedinica uz naravno ne tako simboličnu naknadu. To je špekulacija, ne želim ulazit, što bi bilo kad bi bilo…

Pametnima dosta, a oni koji žele i dalje nagađati, neću im oduzimati prostor…

Srdačan pozdrav

Koje se sve priće okreću ne bi li se spustila cijena za koju kunu???i još ovih 20 kom…ne mislite da je vrijeme za novu taktiku ova je već potpuno isfurana…
ja sam ćuo da će svemirci preuzet LRH…

ma kolega postoji šansa da vlho dobije u nekoj daljnjoj opciji lrh. No u ovim pregovorima ju sigurno mi dobijamo, pošto je to najisplativija opcija za vladu

Koje se sve priće okreću ne bi li se spustila cijena za koju kunu???i još ovih 20 kom…ne mislite da je vrijeme za novu taktiku ova je već potpuno isfurana…
ja sam ćuo da će svemirci preuzet LRH…

Evo malo drugačija taktika ;-):

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Roubini-Dionice-padaju-jos-20-posto-jedina-sigurna-pozicija-je-gotovina?homesrclink=carousel

ne znam dali će baš biti duplo dno, pogotovo na snho. No eto neke dionice su već pošteno zaronile, tako da bi mogli gledati atpl na 950, ernt na 1350, adrs na 250, ht na 250 itd. No ne vjerujem baš u toliki pad tržišta

barem je malo drugačije…malo inspiracije kolege, ne samo neprekidno ponavljanje istog…
[thumbsup]

moram reći da je ova burza postala prilično dosadna. Ništa ne ide ni gore, ni dolje. No zato je politika na vrhuncu prepucavanja,a najbolja je ona- i oni su to isto radili 😀

…vidim tuče se po asku sve u 16… al će vas ostat zakopanih ovdje kad se ponovi povjesni crni ponedjeljak..bolje prodajte to dok možete…ode sve u KK..

barem je malo drugačije…malo inspiracije kolege, ne samo neprekidno ponavljanje istog…
[thumbsup]

evo još jedna: pao je DIOKI past ćemo i mi!..:-)

New Report

Close