SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovim porastom LRH vrijednost imovine,kvalitetne imovine, koju bi nagodbom trebao dobiti narasla je na preko 230kn po dionici SNHO,uz podatak da SNHO pluca od likvidnosti,šta se čeka!?

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

detonator…

smiješno je da se stalno koristi ista fora za spuštanje cijene sa stavljanjem malih količina dosta ispod trenutne prodaje, a vjerojatno s druge strane se čeka da se ribice upecaju…najzanimljivije je da s tom metodom već neko vrijeme uspijevaju zadržati cijenu oko 200kn…
po mojem skromnom mišljenju to je dokaz da je bilo, a možda i još uvijek ima dosta neskustva među trenutnim dioničarima SNHOa

ma nemaju ljudi više novaca, ja mislim da sada već 2/3 foruma ima bar koju dionicu snho ili lrh. Vjerojatno nitko ne želi baš u potpunosti propustiti vlakić. A ostali dio ekipe je zacementiran u ostalim dionicama. Primjerice nitko ne želi prodati adrs sada kad je izgubio 20% na vrijednosti, isto tako i ht itd. Sad će se odma javiti oni koji će reći da su na ht-u transkacije od par milijuna kuna svaki dan. No eto moje mišljenje je takvo. A većina nas koji smo u ovoj dionici bi ju vrlo rado vidjeli opet na razinama 160-180kn, kao i na razinama 230-250. Drago mi je da ljudi ovu dionicu kupuju i na razinama od 200kn, jer ova dionica sigurno vrijedi, ma koliko god ovi dnevni trejderi ju pokušavali spustiti. Stalno plasiraju vijesti kao sutra bi mogla rast preko ovih granica, pa preksutra opet. I tako stvaraju određenu bojaznost i blagi pad dionice. Ne znam kada ćemo mi doći na red, brodogradilišta baš i nisu povoljno prošla, ma šta god oni govorili. Jer po meni ni jedna ponuda neće biti zadovoljavajuća. A ni ne može biti, jer kinezi jednostavno rade jeftinije brodove od nas. Stoga ostaje gorak problem ove vlade podijeliti otkaze 30 000 ljudi u brodogradnji ili pokušati ono što se za sve ove godine pokazalo nemoguće a to je spasiti ta brodograilišta stalnim financiranjem iz proračuna. Naspram brodogradnje mi smo mali problem, ali opet problem koji treba riješiti. Jer i da nisam sa 1/3 portfelja u ovoj dionici, opet bi me bolile takve visoke kamate koje će država morati Ostoji isplatiti. S druge strane dionica za veće ulagače baš i nema na burzi, jer nalog od 100 000kn tjera ovu dionicu već u blokadu, tako da svi moraju skupljati po malo i zato cijena raste toliko polako. Ne brinite ne trunku pozitivnih vijesti netko će odma opaliti po asku

Kolega, stvarno je pitanje tko je još unutra osim pravih investitora koji su kupovali još prije par godina pa kasnije dokupljivali i onih koji su skupili količinu na razinama do 150kn (kao kolega insider spominjan u mojem prijašnjem postu) i sad strpljivo čekaju iskrcaj na objavu nagodbe?
Ja bih rekao puno malih špekulanata poput mene kojima su trenutne razine ipak dosta visoke za novi ukrcaj i zato i vidimo ovako uglavnom sitne naloge na bidu (veći su ipak nekih 15-20% niže)…
Ljudi su svjesni da se sada stvarno mnogi mogu fino istovariti sa pristojnim prinosom, pa su relativno oprezni…..

kolega kvart istina je to što vi govorite, ali opet pogledajte realnost. Ja mislim da više nećemo gledati onakve velike naloge na prodaji od 500 komada na ovim razinama. Po dolasku dobrih vijesti neki će prodati na 230, neki na 250 a neki će čekati do kraja i vjerojatno i najbolje proći. No eto da imam keša i ja bih se nadao da ću zagrabit još malo po diskont cijenama

evo jedan simpa graf prometa.
pa neka si svatko donese svoje zakljucke

samo ću reći da se u priči spominje valamar holding. vi pustite maštu na volju . priča je LRH. naravno, vidjet ćemo je li to nečija mašta ili je to ono što će biti. čuvajte SNHO i LRH dionice – vrijede puno više, a uskoro još puno puno više. danas i sutra i još par dana blago hlađenje, a onda opet u nove izazove.

...povijest se ponavlja...

Otkud sad VLHO ??

Zanimljivo…..
Znači onaj tip iz TOP-10 (S.Brajčić) koji stalno podebljava u zadnje vrijeme možda ne kupuje samo zato što vjeruje da će to "jednog dana vrijediti puno više"…..
Da li opet imamo na djelu insider trading?
A Agram Brokeri tražili da ih se vrati natrag na burzu 27.04……hmmm…..hmmm…..

Ne znam ali ne zvuči dobro za građane RH. Mislim da će Ostoja u toj kombinaciji tražiti full isplatu duga, no opet mogu se snho i vlho sestrinski udružit i riješit ovu farsu. Ne znam stvarno, sve su to holdinzi u kojima Ostoja ima pipke. Što se tiće Brajčića, vjerojatno ima neku informaciju, no i vlho je toliko podcijenjena firma da bi ju i ja kupovao da imam novaca. Eto za lrh samo dobre vijesti, ja nas nekako ne vidim više ispod 2500kn. Jer pogledajte što se dešava- netko polako spušta cijenu i čeka da se ask popuni i onda odjednom opali po njemu.

nemojte se sad zalijepiti za tu priču sa valamarom. ja samo kažem što sam čuo. to može biti istina, ali i ne mora. ja se uvijek držim one da gdje ima dima, ima i vatre, ali puno se toga pričalo pa ništa. premda ovo zvuči logično. svaki ozbiljni hotelijer bi htio LRH u svome portfelju, to je nešto u što sam uvjeren i nitko me ne može razuvjeriti čak ni u doba krize.

...povijest se ponavlja...

Ako priča s VLHO stoji onda najvjerovatnije ne bude ništa javno dok ne završi ponuda na VLHO. U interesu im je prikupit što više dionica, a sretne vijesti tu neće pripomoć. Možda VLHO ne postane vlasnik, već će upravljat hotelima i dobivat naknadu kao kod KORF-a. Vidjet ćemo.

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close