SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega kako god se izjašnjavali na snho i lrh uvijek će te dobiti jedinicu. Jer neki upravo kupuju, dok drugi prodaju. Za razliku od ovih foruma probajte otići na ernt, tamo su puno liberalniji 😉

Kolege, nema potrebe da se obazirete na ocjene, ionako se poslije bitke broje novci.

Vezano za jučerašnju analaizu; negdje sam pročitao da su podaci zastarjeli, te da su preuveličani?!

Nisam siguran kod koga je točno, možda ne na ovoj temi,nego na LRH, no stvarno nebitno.

Osoba koja je to napsala, mora iskreno poraditi na logičkom povezivanju događaja i shvatiti da uvijek možeš kupiti/prodati vrijednosnicu, nevezano za tijek tržišta.

Malo filozofije, neka se nađe [proud]

P.S. 185 kn -900 kom i 198kn 900 kom – nemojte da bude toliko očito

Srdačan pozdrav [cool]

198kn 900 kom, baš bi se htjelo kupiti jeftinije…ali ne ide baš tako lako, još poneki nestrpljivac i gotovo…

Ma to Vam je kolega broker pogriješio-slučajno, sad je taj s 900 na kupnji, odjednom

[tongue]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kolega matrix90, pa malim ulagačima to ništa nije očito. Oni i onako sve kupuju sa aska, a prodaju na bidu. Vidim nervozu na ovom nalogu od 900komada, nije vrag da ćemo sad u blokadu 😀

Ma to Vam je kolega broker pogriješio-slučajno, sad je taj s 900 na kupnji, odjednom

[tongue]

Kolega, nebitno, jer to nije netko s foruma [proud]

Kolega matrix90, pa malim ulagačima to ništa nije očito. Oni i onako sve kupuju sa aska, a prodaju na bidu. Vidim nervozu na ovom nalogu od 900komada, nije vrag da ćemo sad u blokadu 😀

Kolega, blokada, sumnjam, iako, moguće je, ali neki drugi put [thumbsup]

Svi očekuju nešto, a ni sami ne znaju što [wink]

Srdačan pozdrav

učinilo mi se kolega ing da će biti malo veće nervoze, no ima još vremena za to. Sada tek vidim kako se gap lako puni, čim dođe jedan već nalog od 500-1000 komada, digne cijenu za 4-5%

Šteta da je blokada na cca 204 jer da nije išlo bi se još gore, ovako se ljudi ipak boje. Ali je zato današnja prosječna cca 200kn [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ja mislim da se napetost malo povećala jer je sutra srijeda, a uglavnom srijedom budu sjednice HFPa.
Osobno ne očekujem nešto sutra. Već bi to procurilo…
Po mojoj procjeni ako vlada procijeni da je snho jako dobro prošao, tj. da bi oporba to mogla tako prozumačiti onda će se stvar objaviti negdje 7 ili 8 mjesec po mojoj procjeni.
Ako je stvar takva da su sigurni da im ovo donosi političke bodove onda najkasnije do 15.6. ide dogovor.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Uglavnom ako negdje naiđete na ova imena u TOP 10 ( Dom holding, SN holding ili LRH ):

1.) Kapital holding

1.1.) Vicis – Miramarska c. 24 ( osnivač je Mc. Dermot Co., a u upravi je Petar Pećina )
1.2.) Scapus – Miramarska c. 24 ( osnivač Epic, a uprava se sastoji od: Manuela Vnuk i Franz Lanzschunter)
1.3.) Ballux – pripojen Scapusu

2.) Satis – Miramarska c. 24 – osnivač g. Eltz, a u upravi su: Tajana K. Ostojić i Andreja Valjak

3.) Talis – Miramarska c. 2. -osnivač: Petar Gnjatović, uprava: Petar Pećina

ICF ekipa

1.) Velifer – A. Von Humboldta 4b – osnivač Ratko Bajakić

2.) Enitor – Miramarska c. 24 – osnivač Vicko Ferić, a upravu čine: Andreja Valjak Balenović i Tajana K. Ostojić

Nesvrstani

1.) Pectora – Miramarska c. 24 , a osnivač Ksenija Juhn Bojađijev

2.) Epic – Miramarska c. 24, uprava: G. Eltz, Vicko Ferić, G. Wurmbock i F. H. Lanzschutzer

3.) Epima – Miramarska c. 24, a osnivač je Valamar holding, uprava: Vicko Ferić i Zvonimir Vukadin
pripojeni: Svetica građenje sa adrese: Donje Svetice 4c i Definitor sa adrese: A. Von Humboldta 4b

4.) Turist centar – adresi Miramarska c. 24 , a osnivač je Dom holding, nadzorni je sastavljen od: Vicko Ferić, H. Bošnjak, I. Milković , uprava: Jelena Vidjak

Nadam se da sam nekima olakšao posao i skratio nepotrebno traženje inf o gore navedenim društvima.

Srdačan pozdrav

Ja mislim da se napetost malo povećala jer je sutra srijeda, a uglavnom srijedom budu sjednice HFPa.
Osobno ne očekujem nešto sutra.
Po mojoj procjeni ako vlada procijeni da je snho jako dobro prošao, tj. da bi oporba to mogla tako prozumačiti onda će se stvar objaviti negdje 7 ili 8 mjesec po mojoj procjeni.
Ako je stvar takva da su sigurni da im ovo donosi političke bodove onda najkasnije do 15.6. ide dogovor.

ja sam načuo da će se o ovome razgovarati iduće srijede ili za 2 tjedna. uglavnom, mislim da će HFP prihvatiti prijedlog SNHO-a da krenu u konačne pregovore. Ne bi se ovako skidalo s ask-a ovdje i na LRH.

...povijest se ponavlja...

Ako im bude preteško se odlučit onda će najprije Sud konačno odbiti Opatiju u njihovoj želji da izbjegnu ponudu pa će oni onda tražiti da im se pomogne pa da ispadne da inicijativa ide od Opatije a oni kao pomažu.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close