Ovaj analitični tekst dolazi u vrijeme HT dividende i MIDAS kao što je ova prilika dolazi jedanput u sto godina , ali ljudi više ne vjeruju ni kada je crno na bijelom .
Kreće Vam novi vlakić! ćuću.. [thumbsup]
Dobra večer prije svega.
Moram kazati da je članak izvrstan jer naprosto kazuje gotovo sve što bi (mi) dioničari trebali znati.
….
Srdačan pozdrav
osim što ništa nije napisao čime se uopće taj sn holding bavi..
Dobra večer prije svega.
Moram kazati da je članak izvrstan jer naprosto kazuje gotovo sve što bi (mi) dioničari trebali znati.
….
Srdačan pozdrav
[/quote]
evo ti pa slušajhttp://www.snholding.hr/hr-HR/16177.aspx
Dobra večer prije svega.
….
Srdačan pozdrav
[/quote]
Kako nije?
"Poslovanje Holdinga fokusira se na preuzimanje i gradnju te prodaju i upravljanje nekretninama, a tekući novčani tok ne spada u prioritete tog društva."
Biti će ih više, svako izlazi na svojoj. Neki će na svakoj malo prošetat, pa uletit opet..
Ne mogu vam baš sve reć.. [rolleyes]
Upravo prošlo 160k kuna po asku…u šutu…
a na lrh nešto kasnije 60k…
blokada je na 203,97 što znači još dvije dionice do blokade…
Svaka čast ljudima koji daju jedinice na post u kojem nema nikakvog komentara osim što sam prenio transakcije. Uživajte u vašem svijetu ljubomore i zavisti. Dabogda susjedu krepala krava!!!!
Pozdrav.
Svaka čast ljudima koji daju jedinice na post u kojem nema nikakvog komentara osim što sam prenio transakcije. Uživajte u vašem svijetu ljubomore i zavisti. Dabogda susjedu krepala krava!!!!
Pozdrav.
Sokole evo dvije stotke guruu sn holdinga!
DA, vidite kako ima ljubomornih a često i pakosnih ljudi!!! Kakvi smo mi to ljudi, zapitajmo se!
Primjer od Petka, kad sam kupovo snho na 180-181, te kad je bio zadnji udar napisao sam : NAPOMENA, nije nagovor na kupnju al nebi bilo loše!
Bio sam etikatiran od određenih članova foruma, šteta al za njihov neposluh
LP
[smiley]