SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je sada jasno da je ipak trebalo prodavati prvenstveno prekjučer, a donekle i jučer…..
Sada je došlo vrijeme za lagano hladjenje…..uostalom, bacite pogled na oscilatore…..
Za novi uzlet nekad ipak treba napraviti par koraka nazad….

Kolega ovdje se čeka samo prava vijest i TA baš tu neće ništa pomoći ako se ona desi…rizično je trejdati sad kad smo već toliko čekali..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

prodavat za par posto i puniti đep brokerima, a u isto vrijeme riskirat da pobjegne vlak…
ne hvala, ja čekam svoj target koji je daleko iznad ovih cijena…
samo vrijednost LRH koji SNHO treba dobiti je dosta viša od ove cijene…

U potpunosti se slazem, kolega…..ali, ipak ali se pomno pogleda dosadašnji ciklus rastova i padova, počevši od 23.02 – odnosno objave prvog članka i početne cijene po kojoj se moglo tog dana ući, a to je 80kn…..ne znam….ali meni ispada da sam u ovih 5 ulaza/izlaza do sada utrzio više nego što bih mogao da sam uzeo nekih 1000-1500 komada do nekih 100kn i izašao na cca 200…..a moram priznat da mi je bilo i puno manje stresno nego da se cijelo vrijeme čučao unutra….

Uglavnom, moje iskustvo je takvo….neki se mogi složiti, neki pak ne….zato i jesmo ovdje na forumu….

to bi bilo tako kada bi pogodio cikluse, ali za to bi trebao imati čarobnu kuglu…a vjerujem da većina kolega je nemaju [lol]

U potpunosti se slazem, kolega…..ali, ipak ali se pomno pogleda dosadašnji ciklus rastova i padova, počevši od 23.02 – odnosno objave prvog članka i početne cijene po kojoj se moglo tog dana ući, a to je 80kn…..ne znam….ali meni ispada da sam u ovih 5 ulaza/izlaza do sada utrzio više nego što bih mogao da sam uzeo nekih 1000-1500 komada do nekih 100kn i izašao na cca 200…..a moram priznat da mi je bilo i puno manje stresno nego da se cijelo vrijeme čučao unutra….

Uglavnom, moje iskustvo je takvo….neki se mogi složiti, neki pak ne….zato i jesmo ovdje na forumu….

To znači da ste već zaradili 100tisuća kn ovdje.. [huh]..svaka čast

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Kolegice i kolege

slažem se s Vama na prvi pogled burzovni monitor pokazuje ogroman spread između kupnje i prodaje, što je bilo teško za očekivati, možda ne na prvi pogled, ali za očekivati u svakom slučaju.

Kolega je spomenuo do 28.06.2010., ja ću protupitanje – ako nisu svih ovih godina neće li biti to možda preoptimistično za nepuna 2 mjeseca?

Treba biti realan i priznati da je vrlo dobra podloga napravljena za izvršenje transakcije do kraja kalendarske godine.

Srdačan pozdrav

Nema šta, jači si od Buffeta!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Kud nestade kupnja?
[huh]

Čekamo dole…..malo niže…..na cca 110….. [rolleyes]

Linić kaže "sutra" ;))))

Vaš link

Smart,
Nema šta, jači si od Buffeta!

Ma kolega Smart,
za našeg investitora kolegu iz kvarta99, Buffet je beba

lp

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

baš me zanima koliko dugo će ovaj maneken držati ovih 400 kom…ali mislim da mu uzalud trud danas je prodaja stabilna i nepomična poput kamena…. [lol] sudeći po dosadašnjim ciklusima to ponovno ide gore

New Report

Close